• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

18.07.2024

06:22

Lebron oduvao Gudurića! Srbin mu nije ostao dužan, ismevao Džejmsa (VIDEO)

profimedia

Olimpijske igre

Lebron oduvao Gudurića! Srbin mu nije ostao dužan, ismevao Džejmsa (VIDEO)

Podeli vest

Srpski reprezentativac Marko Gudurić nije ostao dužan Lebronu Džejsmu na meču Srbije i Amerike u Abu Dabiju (105:79).

Lebron Džejms napravio je za njega karakterističnu gestikulaciju ramenima posle sudara s Markom Gudurićem, koji je završio u horizontali. 

Tokom treće četvrtine u jednom kontranapadu je loptu kod sebe imao Lebron kada je krenuo na dvokorak, a na putu mu se našao Gudurić. Hteo je Marko da napravi faul i spreči lake poene Lebrona, međutim u kontaktu je završio na parketu.

Nakon toga Džejms je podigao ramena i otresao ih sa rukama, kao znak da je nadmoćan i jači od Srbina. Gudurića je to nasmejalo, te je on uradio isto uz osmeh, imitirao je najvećeg.

Srpski bek nije ostao dužan "kralju". Pokazao je prkos, malo ismevao Lebrona usred meča, te poručio svima da ne ulaze u frku sa Srbima.

 


Amerikanci su ubedljivo dobili meč sa 105:79, u Abu Dabiju, u okviru priprema za Olimpijske igre u Parizu i svima još jednom pokazali da su dolaze po zlato. 

Najraspoloženiji u srpskom timu je bio Nikola Jokić sa 16 poena, pratio ga je Aleksa Avramović sa 14, a dvocifreni su bili još Filip Petrušev sa 11 i Ognjen Dobrić sa 10 poena. U redovima "drim tima", Stef Kari je meč završio sa 24 poena, pratio ga je Bem Adebajo sa 17, jedan poen manje je imao Entoni Edvards, a  Lebron Džejms je utakmicu završio sa 11 poena.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija