• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

29.07.2024

10:06

Idemoooo! Marica zgromila rivalku, Mikec i Zorana imaju medalju, svi čekaju Novaka i Nadala

Shutterstock/Reuters/Informer

Olimpijske igre

Idemoooo! Marica zgromila rivalku, Mikec i Zorana imaju medalju, svi čekaju Novaka i Nadala

Podeli vest

Pratite u blogu uživo na našem portalu Informer.rs dešavanja tokom trećeg dana takmičenja na Olimpijskim igrama.

Obavezno budite uz nas, ovo je raspored nadmetanja naših sportista, koji se danas takmiče na Olimpijskim igram.

UŽIVO

Danas na programu 

9.15 Damir Mikec i Zorana Arunović obezbedili su prvu medalju, srebro imaju u džepu, boriće se za zlato u utorak od 9.30.
10.00 Marica Perišić - džudo žene, 57kg
11.00 Anja Crevar - plivanje, 400m mešovito, kvalifikacije (20.30, finale)
11.15 Natalija Šadrina - boks, 60kg, osmina finala
13.30 Novak Đoković - Rafael Nadal
21.00 Francuska - Srbija, odbojkašice

 

 

10.07 - Bravo, ipon za Maricu, bacila je protivnicu na leđa. Odličan početak takmičenja za našu džudistkinju koja je u osmini finala.

 

Foto: Printscreen You Tube

Marica Perišić

 

9.58 - U deset časova počinje takmičenje naša džudistkinja Marica Perišić, njena protivnica je Marita Pradan iz Nepala.

9.46 - Svaka čast! Zorana i Damir sa drugog mesta su se domogli finala 10 metara pištolj miks. U utorak će se boriti za zlato sa Turskom, koja je bila prva u kvalifikacijama. Naši strelci  imaju srebro u džepu.

 

Foto: AP/Photo

Zorana Arunović i Damir Mikec

 

09.44 - Zorana i Mikec su trenutno na prvoj poziciji, ali su se Turci nažalost brzo vratili na tron.

9.43 - Zorana i Damir čuvaju treću poziciju, trenutno su na 134 boda.

09.35 - Idemooo, Damir i Zorana su sad drugi. Samo su Turci bolji od njih trenutno.

09.33 - Bravoooo! Zorana i Mikec su sad četvrti sa 167 bodova posle drugog kruga. Arunović – 97, 98, Mikec – 95, 69 posle dva kruga.

09.31 - Bolji drugi krug za Srbije, osmi su trenutno sa 97 bodova.

09.22 - Pokvarili su plasman, sad su 12.  sa 162 boda. Posle prve serije naš miks ne 13. sa 172 boda. Turci su prvi sa 196 bodova.

09.18 - Očajan start. Zorana i Damir su trenutno na 11. mestu sa 76 bodova, a samo će četiri najbolje proći u idući krug.

09.16 - Damir Mikec i Zorana Arunović takmiče se od 9.15 u miksu vazdušnim pištoljem. 

09.12 - Odbojkaški reprezentativac Srbije Marko Podraščanin oglasio se posle poraza od Francuske.
- Dobro smo počeli ali ne možemo da budemo zadovoljni taj-brejkom koji smo katastrofalno otvorili, a Francuzi su bili spremni da ih iznenadimo. Pre utakmice sam rekao da uloga autsajdera donosi prednost, mi smo danas iznenadili Francuze i igrali veoma dobro. Bila je dobra energija, dobro smo otvorili utakmicu i borili se za svaki poen s obzirom na to da su ovo Olimpijske igre i nekima od nas poslednji turnir - rekao je Podraščanin.

09.00 - Plivačica Luana Alonso iz Paragvaja je ispala sa Olimpijskih igara i objavila je da završava karijeru iako ima samo 20 godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luana Alonso (@luanalonsom)

 

08.56 - Francuska takmičarka u brdskom biciklizmu, Loana Lekom, doživela je jezivu nesreću na Olimpijskim igrama. Ona je tokom vožnje pala sa bicikla i udarila glavom o zemlju i nakratko izgubila svest.

 

 

08.30 - Vivian Kong (30) iz Hong Konga osvojila je zlatnu medalju u mečevanju i zaradila 707.000 evra. Naime, kao što Srbija osvajačima zlata daje 200.000 evra, Hong Kong daje 707.000 evra. 

07.56 -  Komentator "Eurosporta" Bob Balard je povučen sa spiska izveštača sa Olimpijskih igara nakon neprimerenih komentara na račun plivačica iz Australije. Pomenuti gospodin je tokom ceremonije proglašenja pobednica u trci štafeta 4 x 100 slobodno, dok je čekao Australijanke, olimpijske šampionke, dao jedan vrlo neumesan komentar, koji ga je skupo koštao. 

Žene tek završavaju, a znate kakve su žene, motaju se okolo, šminkaju - bio je komentar ovog voditelja.

07.28 - Anju Crevar od 11 časova čekaju kvalifikacije na 400 metara mešovito, Kreće i naša džudiskinja Marica Perišić verovatno od 10 časova, kao i bokserka Natalija Šadrina od 11.

07.25 - Danas će na teren izaći i naše odbojkašice koje od 21 čas igraju s Francuskom.

07.25 - Popravni za naše strelce, Damir Mikec i Zorana Arsović takmičiće se u miksu i bore za finale od 9.15.

07.22 - Događaj dana definitivno je mač Novaka Đokovića i Rafaela Nadal koji bi trebalo da počne oko 13.30.  Biće to njihov 60. međusobni meč.

Foto: OKS

 

 

07.22 - OVDE možete da pogledate sve što se dešavalo tokom minulog dana, kao i rezultate naših najboljih sportista. 

 

Foto: Informer

 

 

07.20 - Pratite uz Informer.rs srpske sportiste drugog dana takmičenja na Olimpijskim igrama u Parizu, ali sva ostala dešanja sa OI.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Brnabić ogolila lažne ekologe i opoziciju: "Bore se" za strateške resurse, a strancima prodali sva naša vodoizvorišta!
Kvazizabrinutost za životnu sredinu

Brnabić ogolila lažne ekologe i opoziciju: "Bore se" za strateške resurse, a strancima prodali sva naša vodoizvorišta!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić ogolila je svu istinu o takozvanim borcima za ekologiju i i njihovoj kvazizabrinutosti za zaštitu životne sredine u Srbiji, naglasivši da oni "niti bilo šta znaju o litijumu, niti ih interesuje", te da je stepen licemerja koji pokazuju u ovoj borbi nešto što do sada nismo imali prilike da vidimo u Srbiji

29.07.2024

09:32

TV

Migranti u Austriji drogiraju se na stanicama, a država im poklanja novac! Besplatan stan, struja, voda i džeparac, a rezultat su narkomani i dileri!
Podkast

Migranti u Austriji drogiraju se na stanicama, a država im poklanja novac! Besplatan stan, struja, voda i džeparac, a rezultat su narkomani i dileri!

Današnji dan je dan ruske mornarice koji je svečano obeležen u Moskvi. Mnogi kažu da je ova svečanost izgledala lepše nego otvaranje Olimpijskih igara. Na sve važne svetske teme u emsiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Dragan Petrović, naučni savetnik i novinar Nebojša Malić. Uživo u program iz Malija javio se novinar i ratni reporter Igor Damjanović koji je govorio o Vagner grupi. Predsednik OLIP organizacije Danijel Panović javio se uživo iz Austrije gde je govorio o tome kako se ova država suočava sa migrantskom krizom. Pred kraj emisije putem vajber uključenja javio se i Mladen Duvnjak, ispred organizacije "Srbi za Trampa" koji je govorio o istorijski dobrim odnosima Srbije i Amerike.

28.07.2024

22:04

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija