• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2019

19:32

KUKIĆ PROMAŠIO POBEDU! Remi Srbije i Rusije na startu Svetskog prvenstva

Ostali sportovi

KUKIĆ PROMAŠIO POBEDU! Remi Srbije i Rusije na startu Svetskog prvenstva

Podeli vest

Rukometna reprezentacija Srbije remizirala je protiv Rusije 30:30 u prvom kolu grupe A Svetskog prvenstva u Nemačkoj

Hrabro i odlučno odigrala je protiv Rusije na startu planetarnog šampionata, uglavnom je imala vođstvo i zaista je velika šteta što na kraju nije uspela i da slavi.

Munjevito je Srbija ušla u meč i iskoristila sva tri napada i imala vođstvo od 2:0, zatim 3:1, koje se otopilo tek pri rezultatu 12:12 kada su Rusi prešli u vođstvo.

Foto: Reuters

 

Ono bi bilo i ubedljivije da norveški arbitri nisu svirali sedmerce gotovo u svakom napadu naših rivala na početku meču, a veliki povratak Rusa dogodio se kada su prvi vođstvu Srbije od 6:3 uspeli da stignu rezultat i dođu do 7:7.

Srbija je zatim preko Marsenića i Nenadića stigla do 9:7, ali su se Rusi trgli i u 24. minutu prvi put prešli u vođstvo koje su držali sve do nekoliko sekundi do odlaska na poluvreme kada je Nikolić doneo Srbiji izjednačenje.

Foto: Reuters

 

U drugih pola časa igre Srbija je nastavila otresito da igra i imala vođstva od 21:18, 23:19, ali su Rusi pri tom rezultatu napravili seriju i izjednačili na 23:23.

Pet minuta pre kraja Draško Nenadić je efektno pogodio za 28:27, Vujić već u narednom napadu doneo plus dva, koju je Kukić vratio odmah posle primljenog gola, ali su Rusi uspeli da se vrate i izjednače.

Oni su u svom poslednjem napadu napravili faul i Srbija je imala priliku da pobedi, a li je udarac Kukića odbranio ruski golman.

Srbija posle remija sa Rusijom ima jedan bod i u narednom kolu već u subotu uveče igra protiv Francuske, koja se nešto kasnije sastaje sa Brazilom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17