• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2019

10:24

TREĆI U NIZU! Novi poraz Srpkinja na Svetskom kupu!

Ostali sportovi

TREĆI U NIZU! Novi poraz Srpkinja na Svetskom kupu!

Podeli vest

Odbojkašice Srbije zabeležile su treći poraz u nizu, pošto je od njih bila bolja Kina sa 3:0 (25:14, 25:21, 25:16) u desetom kolu Svetskog kupa.

Srpkinje Svetski kup ne igraju u najjačem sastavu, a upisale su treći poraz u nizu, posle Južne Koreje i Japana, pa sada imaju učinak od četiri pobede i šest poraza.

Kineskinje su osigurale odbranu trofeja i došle do petog zlata u Svetskom kupu sa maksimalnim učinkom od 10 trijumfa

Srpkinje su imale prednost na startu prvog seta, ali prednost od dva poena se brzo istopila, pa je sredinom seta bilo 16:10. Kineskinje su nastavile da igraju dobro i rutinski privele taj deo igre kraju, a dobro otvorile i drugi set.

KAKVE SU ONE CARICE! Srpkinje gubile 2:0, pa brutalno uzvratile i tukle Holanđanke!

(FOTO) UŽAS, KAKAV KRAH SRPKINJA! Odbojkašice vodile 2:0, pa izgubile od Japana

 

Srbija se u tom delu igre dobro držala, došla je i do egala u završnici (18:18), ali nisu naše devojke imale snage za preokret. U trećem setu Srpkinje nisu imale dovoljno snage, Kineskinje su ponovo podigle nivo igre i na kraju bile sigurne, iako je Srbija ponovo pripretila u završnici.

Još jednom najefikasnija kod naših bila je Ana Bjelica sa 15 poena, a pratile su je Katarina Lazović sa 13 i Bianka Buša sa šest poena. Na drugoj strani istakla se Ting Džu sa 18 poena. Čanging Džang je imala 16, a Sjangju Gong 11 poena.

Srbija naredni meč igra protiv Dominikanske Republike od 5.30 u nedelju, čime završava Svetski kup.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17