• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Z.

15.10.2020

12:48

PREVARIO ŽENU, IZBAČEN IZ TIMA! Život mu se pretvorio u pakao zbog preljube, napuštaju ga sponzori...

Ostali sportovi

PREVARIO ŽENU, IZBAČEN IZ TIMA! Život mu se pretvorio u pakao zbog preljube, napuštaju ga sponzori...

Podeli vest

Četvorostruki svetski šampion Daija Seto (26) priznao je da je prevario svoju suprugu Juku Mabuči (25), zbog čega je kažnjen, pa je morao da preda i kapitensku traku olimpijskog tima

Preljuba se u Japanu izgleda ne prašta! Jedan od najboljih svetskih plivača Daija Seto (26) prevario je svoju supruge Juke Mabuči (25), pa ga je nacionalni savez suspendovao do kraja ove godine zbog kršenja standarda sportskog ponašanja!

Četvorostruki šampion planete u disciplinama 200 i 400 metara mešovito priznao je pred Etičkim komitetom da je imao vanbračnu vezu i da se kaje zbog toga. On je zato predao i kapitensku traku olimpijskog tima svoje zemlje. Ipak, njemu će biti dozvoljeno da se 2021. takmiči na Igrama u Tokiju, gde će braniti bronzanu medalju osvojenu 2016. u Rio de Žaneiru.

Se** u hotelu

Napuštaju ga i sponzori

Zbog vanbračne afere Daija Seto će morati da propusti nekoliko takmičenja do kraja 2020. godine, a dodatni problem za njega je i što su pojedini sponzori odlučili da mu okrenu leđa. Najveća japanska avio-kompanija "All Nippon Airways" podnela je zahtev za prekid saradnje sa aktuelnim prvakom sveta.

- Podržavamo Seta, ali ovaj problem se ne uklapa u imidž koji želimo da projektujemo - poručili su iz ove avio-kompanije.

Seto je prošlog meseca viđen kako ulazi u hotel sa nepoznatom ženom, a u njemu su se zadržali oko sat i po vremena. Sjajni plivač je ubrzo priznao preljubu i javno se izvinio zbog toga.

- Mnogo mi je žao. Ovaj neoprezan postupak povredio je moju divnu porodicu i izazvao nezadovoljstvo kod mojih navijača, sponzora, drugova iz nacionalnog tima... Duboko se kajem i priznajem grešku. Nastaviću da se borim i plivam, obnavljajući poverenje najbližih i svih drugih ljudi, pa zato molim za podršku. Voleo bih da krenem iz početka - rekao je Seto.

Momak koji je tokom karijere osvojio čak 32 medalje na međunarodnim takmičenjima u maju 2017. oženio se koleginicom Juku Mabuči (25). Ona se takmičila u skokovima u vodu i sinhronom plivanju, a najviše uspeha imala je na Grand pri takmičenjima i Univerzijadama.

Posle venčanja se povukla, završila karijeru i posvetila se porodici. U junu 2018. rodila je ćerku Juvu, da bi Seto u aprilu ove godine na Instagramu objavio da su dobili i drugu devojčicu. Međutim, to ga nije sprečilo da uđe u ljubavnu vezu sa drugom ženom, zbog čega je sada i kažnjen.

Foto: ap photo

 

Bio u depresiji

Japanac, u čijem su vlasništvu svetski rekordi na 200 metara leptir stilom i na 400 metara mešovito u malim bazenima, priznao je pre nekoliko meseci da se borio sa depresijom zbog epidemije korone.

Foto: ap photo

 



- Nisam mogao sebe da nateram da treniram dok je u celom svetu trajao haos zbog opakog virusa. Još se oporavljam od toga, trudim se da ostanem jak i da se spremim za Olimpijske igre sledeće godine. Želim da osvojim zlatnu medalju, to je moj san i učiniću sve da ga ostvarim - poručio je Daija Seto.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija