• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2021

22:36

ANIĆ I SINANČEVIĆ ZAVRŠILI UČEŠĆE NA EVROPSKOM PRVENSTVU! Ništa od MEDALJE za Srbiju!

Ostali sportovi

ANIĆ I SINANČEVIĆ ZAVRŠILI UČEŠĆE NA EVROPSKOM PRVENSTVU! Ništa od MEDALJE za Srbiju!

Podeli vest

Srpski atletičar Armin Sinančević zauzeo je večeras šesto mesto u bacanju kugle na Evropskom dvoranskom prvenstvu u poljskom Torunju

Sinančević je u finalu imao samo jedan ispravan skok i to u trećoj seriji, kada je bacio 20 metara i 74 centimetara. Zlatnu medalju osvojio je Čeh Tomaš Stanek sa 21,62 metra koliko je bacio u petoj seriji. To je ujedno i najbolji rezultat sezone.

Foto: Starsportphoto

Poljak Mihal Haratik nije uspeo da odbrani zlato, pošto je zauzeo drugo mesto sa 21,47 metara iz pete serije. Bronzanu medalju osvojio je Filip Mihaljević iz Hrvatske rezultatom 21,31 metar iz treće serije.

Foto: Starsportphoto

Lazar Anić zauzeo je večeras šesto mesto u finalu skoka u dalj na Evropskom dvoranskom prvenstvu u poljskom Torunju. Anićev najbolji rezultat u finalu bio je sedam metara i 81 centimetar, koliko je skočio u prvoj seriji. On je prestupio u drugoj i trećoj seriji, a zatim je redom skakao 7,54 metara, 7,62 i 6,28 metara.

- Probao sam da u prve dve serije napravim najbolje skokove. Uspeo sam posle kvalifikacija da se oporavim koliko toliko i znao sam da mogu da imam dobar skok u te dve prve serije, što je bilo dovoljno za šesto mesto. Idemo dalje u pripreme za Tokio - rekao je Anić, preneo je Atletski savez Srbije.

Foto: ass.org.rs

Titulu šampiona odbranio je Grk Miltiadis Tentoglu sa 8,35 metara, što je trenutno najbolji svetski rezultat. On je posle toga dva puta prestupio, a propustio je tri serije skokova. Srebrnu medalju osvojio je Švedjanin Tobijas Montler državnim rekordom od 8,31 metra. Finac Kristijan Puli osvojio je bronzu sa 8,24 metra, što je novi državni rekord.

Podsećamo, na Evropsko prvenstvo u Poljsku nije otputovala Ivana Španović zbog povrede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17