• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2021

21:33

RED BUL BESAN ZBOG HAMILTONOVE POBEDE! Počela PLJUVAČINA i u Formuli 1!

Ostali sportovi

RED BUL BESAN ZBOG HAMILTONOVE POBEDE! Počela PLJUVAČINA i u Formuli 1!

Podeli vest

Direktor ekipe Red Bul Kristijan Horner kritikovao je vozača Mercedesa Luisa Hamiltona zbog incidenta sa Maksom Verstapenom, rekavši da je sedmostruki svetski šampion danas na Silverstonu vozio opasno i ostvario pirovu pobedu

- Ne bi trebalo da bude ovako. Maks je udario u zaštitni zid silom od 51G. Luis Hamilton je svetski šampion i ne bi trebalo da pravi takve manevre. To je neprihvatljivo. Hvala nebesima da je najbolji rezultat danas to što nije povređen. On je u bolnici na pregledima, zbog incidenta od 51G i nadam se da je Luis zadovoljan sobom - rekao je Horner za Skaj Sport.

Foto: Tanjug/AP

Hamilton je pobnedio na Silverstonu tako što je dva kruga pre kraja obišao do tada vodećeg Šarla Leklera iz Ferarija. Trku je obeležio veliki incident u prvom krugu u kome su učestvovali Hamilton i vozač Red Bila Maks Verstapen.

U borbi za prvo mesto Hamilton je sa unutrašnje strane pokušao da pretekne Verstapena i zakačio ga je. Vozač Red Bula je pri velikoj brzini udario u zaštitnu ogradui trka je bila prekinuta. Holanđanin je odmah odveden na preglede, a Hamilton je dobio kaznu od 10 sekundi, uprkos kojoj je pobedio.

Foto: Tanjug/AP

- Za mene, to je pirova pobeda - rekao je Horner.

- Hamilton nije bio ni blizu ispred (Verstapena), a onda je došlo do kontakta. Luis ima više nego dovoljno iskustva da zna da je to neprihvatljivo. Veoma sam razočaran što je vozač njegovog kalibra trebalo da povuče takav potez. To je opasno, izgledalo je očajnički - dodao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija