• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2021

23:35

TO JE MOJA DUŽNOST! Srpska BOMBARDERKA zadovoljna nakon trijumfa!

Starsportphoto©

Ostali sportovi

TO JE MOJA DUŽNOST! Srpska BOMBARDERKA zadovoljna nakon trijumfa!

Podeli vest

Odbojkašice Srbije savladale su Belgiju sa 3:0 na Evropskom prvenstvu u Beogradu

Terorisala je Tijana Bošković Belgijanke, mač je završila sa 27 poena i bila je glavna snaga našeg tima u napadu. 

Glavna tema posle meča bila je ljutita izjava selektora Zorana Terzića koji nije bio zadovoljan uprkos pobedi. 

- Ne znam zbog čega. Pokazale smo korektnu partiju. Nije ovo bilo naše najbolje izdanje, ali s obzirom na to da je ritam utakmica izuzetno težak, ne možemo baš uvek da budemo na najvišem nivou. Ono što je bitno je da smo ostvarile treću uzastopnu pobedu. Bila je izuzetno teška utakmica, iako smo dobile maksimalnim rezultatom. Uvek s Belgijom igramo teške utakmice, one su izuzetno borbene, svaki poen se igra jako dugo. Ali na kraju smo pobedile, možemo da budemo zadovoljne - rekla je Tijana Bošković. 

Odbojkašice su stigle do treće pobede, a naša "bombarderka" nije bila mnogo rečita nakon Belgije. 

Foto: Starsportphoto©

- Zadovoljna sam današnjom igrom. Može to i bolje, naročito u nekim elementima gde smo malo više grešile. Potrudićemo se da u narednim utakmicama to poboljšamo. Opet kažem, mislim da je bilo korektno - dodala je ona. 

Večeras je u napadu dobila 40 lopti, a od toga je 25 pretvorila u direktne poene, a ostale su našim devojkama mečevi sa Azerbejdžanom i Rusijom.

- Još dve su nam utakmice ostale, iako smo već obezbedile plasman u osminu finala potrudićemo se da ih iskoristimo kao pripremu za osminu finala i nokaut fazu, koja je izuzetno važna. To je moja pozicija. Navikla sam da preuzimam odgovornost kad je malo teže. Ali svakako da svaka igračica radi svoj deo posla - podvukla je ona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17