• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2021

23:23

PODRŠKA KOJU OSEĆAMO JE FANTASTIČNA! Srpkinje blistaju od sreće! Maja je Maja!

Starsportphoto

Ostali sportovi

PODRŠKA KOJU OSEĆAMO JE FANTASTIČNA! Srpkinje blistaju od sreće! Maja je Maja!

Podeli vest

Odbojkašice Srbije nastavile su da beleže odlične rezultate na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, a maksimalan učinak nastavile su i protiv Azerbejdžana! Slavile su naše devojke sa 3:0 (25:17, 25:20, 25:19 )

Srbija je savladala Azerbejdžan, a Slađana Mirković odigrala je dobar meč za reprezentaciju, a lepo je upošljavala saigračice...

- Pre svega mi je drago što smo uspele da završimo ovu utakmicu maksimalnim rezultatom. Kao što ste videli, u prva dva seta nije bilo lako. Možda nas je umor sustigao, možda je na našu igru uticala i neka doza stresa jer se bliži kraj grupne faze. Ali dobro, do sada smo pokazale da umemo da se nosimo sa tim. Ostvarile smo sve maksimalne pobede, nadam se da ćemo tako i da nastavimo - rekla je posle meča Slađana Mirković.

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

Ona je posle dužeg vremena imala priliku da odigra kompletnu utakmicu i u potpunosti oseti ambijent na terenu.

- Drago mi je da sam imala priliku da budem deo prve postave. Ali svakako smo mi svi tim i ekipa. I kada nismo na terenu, osećamo sve ono što se dešava na terenu. Nisam imala pritisak jer sam menjala Maju, svako je igrač za sebe. Maja je Maja!

Sledeći rival Srbije je Rusija, sa kojom će zatvoriti grupnu fazu takmičenja. Utakmica se igra u sredu od 20.00, a našoj reprezentaciji su dovoljna samo dva seta za overu liderske pozicije u grupi.

Foto: Starsportphoto

 

- Rusija se smatra našim najvećim rivalom u grupi. Od sutra za nas kreće najvažniji deo takmičenja. Treba da damo maksimum, kao i uvek. Očekujem da ćemo pružiti dobru igru. Da u najvažnijoj utakmici pokažemo najbolju igru i da zaslužujemo prvo mesto u grupi!Velika je čast igrati pred našom publikom. Prvi put ja učestvujem na ovako važnom i jakom turniru na domaćem terenu. Ranije smo igrale Ligu nacija, ali nije to to. Sada ljudi više prate, navijaju. Ovo je ogromna sreća i za nas i za Srbiju. Podrška koju osećamo sa strane je fantastična- zaključila je Slađana Mirković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17