• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2022

18:11

HRVATSKO SRCE JE POBEDILO! Ubacili smo KAMENČIĆ u SRPSKU mašineriju!

Beta/AP

Ostali sportovi

HRVATSKO SRCE JE POBEDILO! Ubacili smo KAMENČIĆ u SRPSKU mašineriju!

Podeli vest

Selektor rukometne reprezentacije Hrvatske zadovoljan je nakon pobede protiv Srbije

Orlovi su sa velikim očekivanjima počeli pripreme za Evropsko prvenstvo, ali je virus korona unišito sve i rasprsnuo snove naših rukometaša. Svakodnevni pozitivni testovi skupo su koštali Srbiju, a cenu slabih priprema platili smo protiv Hrvatske u drugom kolu. 

Granitne odbrane na obe strane, ipak, Hrvatska je bila bolja za tri gola i došla na prag druge faze takmičenja dok će naši momci morati da se "vade" protiv Francuza u ponedeljak od 20:30. Šanse postoje, ali nisu velike. 

Pobeda protiv velikog rivala bila je razlog za zadovoljstvo Hrvoja Horvata koji je sumirao utiske i rekao da je odbrana bila ključ. 

- Hrvatska je odigrala mušku utakmicu. Veliko hrvatsko srce je pokazalo kako se igra, kako se bori... Hvala svima koji su verovali u nas i pružili nam podršku. Ne znam šta da kažem, a da ne ispadne da se žalimo. Danas smo šetali po dvorani jer nismo mogli da treniramo. Rukomet je u drugom planu, ali je na terenu bila druga priča. Ne pravimo dugoročne planove - rekao je Horvat. 

Horvat je uspeo da nanese prvi poraz selektoru Srbije Toniju Đeroni, a kako kaže "kamenčić je uništio srpski mašineriju". 

- Španci postavljaju ekipu poput mašine i kada im ubacite kamenčić, onda se dogodi problem. Malo sam ljut zbog poslednjeg napada, ali dobro.. Pričaću sa igračima o tome. Preuzeo sam reprezentaciju u pravom trenutku, jer za to je trenutak uvek pravi. Ekipa vjeruje u to što radimo i to smo videli danas na terenu. Imali smo sjajnu podršku s tribina, to je već bila pobeda i pre utakmice i ne sumnjam da će tako i ostati - jasan je Hrvat. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Radmila

pre 2 godine

A da Srbi kažu "Srpsko srce je pobedilo" na utakmici sa Hrvatskom, vi biste nas ispljuvali najstrašnije.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17