• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

08.09.2024

21:51

Adriana Vilagoš u Zagrebu oborila državni rekord!

profimedia

Ostali sportovi

Adriana Vilagoš u Zagrebu oborila državni rekord!

Podeli vest

Srpska atletičarka bacila koplje 65,64 metra.

Neverovatnih mesec dana je iza Adriane Vilagoš. Srpska atletičarka je nakon debitantskog nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu uspela dva puta da obara državni rekord pošto je danas na memorijalnom mitingu u Zagrebu koplje preletelo 65,64 metra! 

Adriana Vilagoš je bila državna rekorderka i pre današnjeg bacanja u Zagrebu pošto je imala najbolji rezultat, ali je danas nadmašila svoj uspeh za četiri centimetra. 

Vredi napomenuti da bi današnje bacanje u Parizu srpskoj atletičarki donelo srebrnu medalju. Nažalost, Adrianu Vilagoš je na Olimpijskim igrama "progutala" trema zbog čega je ostala bez finala. 

Najbolji hitac Vilagoš na OI bio je 60,49 metara i za jedno mesto joj je izmakao plasman u finale.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija