• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2019

09:07

(VIDEO/FOTO) PARTIZAN OD PETKA U TURSKOJ! Mirković poveo 28 fudbalera, dvojac se priključuje kasnije

Partizan

(VIDEO/FOTO) PARTIZAN OD PETKA U TURSKOJ! Mirković poveo 28 fudbalera, dvojac se priključuje kasnije

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u petak su otputovali u Belek, gde će odraditi drugi deo pripream za nastavk sezone, a povratak je zakazan za 8. februar

 

Šef struke Zoran Mirković odlučio je da na put povede 26 igrača i trojicu golmana.Šansu da mu se dokažu imati starosedeoci iz jesenjeg dela sezone, novajlije Musa Ndžai i Dejan Georgijević.

U odnosu na ekipu koja je počela pripreme, u Beogradu će ostati golman Marko Jovičić, štoper Strahinja Bošnjak, krila Jovan Kokir (pozajmica Teleoptiku) i Strahinja Jovanović (treniraće sa Optičarima dok ne pronađe klub), dok je desni bek Luka Cucin prosleđen do kraja prvenstva subotičkom Spartaku.

Foto: partizan.rs

 

Ofanzivni vezni, Radivoje Bosić, pristigao iz Crvene zvezde (zadužio dres broj 45) će naknadno, verovatno u ponedljak, da se pridruži novim saigračima. Dotad će i on trenirati sa Teleoptikom.  

Vezista Marko Janković ostaće nekoliko dana u Beogradu, kako bi nastavio terapije posle operacije mišića trbušnog zida, a predviđeno je da se 1. februara priključi crno-belima.

Foto: partizan.rs

Na put su krenuli:

Golmani: Vladimira Stojkovića, Filipa Kljajića i Aleksandra Popovića.

Defanzivci: Miroslav Vulićević, Nemanja (G) Miletić, Bojan Ostojić, Nemanja (R) Miletić, Svetozar Marković, Slobodan Urošević, Mark Valiente, Gabrijel Enake, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović.

Vezisti: Filip Stevanović, Saša Ilić, Nebojša Kosović, Marko Janković (stiže 1.2.), Armin Đerlek, Đorđe Ivanović, Danilo Pantić, Zoran Tošić, Milan Smiljanić, Saša Zdjelar, Musa Ndžaj, Goran Zakarić, Aleksandar Šćekić.

Napadači: Nemanja Nikolić, Rikardo Gomeš i Dejan Georgijević.

Foto: partizan.rs

Za vreme boravka u Turskoj, crno-beli će odigrati pet kontrolnih utakmica: Rivali su slovački Slovan iz Libereca (28. januara), poljska Krakovija (31. januara), ukrajinski Šahtjor iz Donjecka (3. februara), ruskog tima Krila Sovjetov (6. februara) i Mladosti iz Doboja (7. februara).

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija