• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

14.08.2019

08:06

(VIDEO) PARTIZAN OTIŠAO U TURSKU! Ostojić blizu terena, Miloševića ne brine velika vrućina

Partizan

(VIDEO) PARTIZAN OTIŠAO U TURSKU! Ostojić blizu terena, Miloševića ne brine velika vrućina

Podeli vest

Fudbaleri Partizana otišli su na revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope u Tursku. Trener Savo Milošević očekuje težak zadatak

- Prvi zadatak nam je da sve ospoobimo, ostao je Ostoja, blizu je, trebalo bi da bude spreman. To nam je prva briga. Kao što znate, očekujemo tešku utakmicu, neće biti lako, ali smo pokazali da možemo sa njima i da će sve zavisiti od nas - jasan je Milošević.



U Kruševcu je bilo 35, u Malatiji su najavili 39?

- Adaptirani smo na temperaturu. Očekujem ih dosta ofanzivnije, i u Ljubljani su pokazali da kada jure rezultat mogu mnogo ofanzivnije. Videćemo u kojoj meri, ne verujem da će ići grlom u jagode. Svesni smo da Malatija moge mnogo više. Ako pomislimo za trenutak da će biti lako, imaćemo veliki problem.

KAŽNJAVAJU NAS ZBOG PI*KO CIGANSKA, NEKO NAS NE ŽELI U EVROPI! Vuletić se oglasio nakon kazne Partizanu!


Posle Kruševca je rekao da je igra bila sramotna?

- Za početak neću rotirati. To što sam rekao to sam i mislio. Moja greška je bila što sam izveo tim koji nije bio dobro izbalansiran, pogotovo defanzivno. Posle je sve proizašlo iz toga. Greška je bila sastav. 

Foto: M.G.

Savo Milošević u razgovor sa Zoranom Terzićem


Zvezda izbacila Kopenhagen?

- Mislim da bi ih dobili i pre produžetaka da su dali gol na 1:1. Posle ih je crveni karton poremetio. To je dobar rezultat za srpski fudbal.

Da li su vežbali penale?

- Ovi moji vole da šutiraju penale i slobodjjake i vise nego sto bi trebalo, često moram da ih teram sa terena. Tako da mislim da će biti spremni za to - zaključio je Milošević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija