• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2019

13:50

PRVO MOLDE, IMA VREMENA ZA LACIO! Štoper Partizana neće o transferu pre Lige Evrope!

Partizan

PRVO MOLDE, IMA VREMENA ZA LACIO! Štoper Partizana neće o transferu pre Lige Evrope!

Podeli vest

Štoper Partizana Strahinja Pavlović govorio je u susret prvoj utakmici plej-ofa Lige Evrope protiv Moldea o njegovim očekivanjima

Svestan je mladi defanzivac koliko je ovo bitna utakmica za njegov tim.

NOVINARI, MOŽETE LI SVI DA DOĐETE SUTRA, TREBATE NAM! Milošević se našalio pa najavio utakmicu sezone: Napašćemo Molde!

- Čeka nas najbitnija utakmica u sezoni. Bilo bi mnogo dobro za mene kao mladog igrača da uđemo u Ligu Evrope, da imamo još najmanje šest evropskih utakmica. Veoma želim da prođemo dalje. Nadam se da ćemo sačuvati mrežu u Beogradu. Bilo bi super kada bi se Ostojić oporavio - rekao je Pavlović.

Supertalentovani štoper crno-belih ne oseća strah od Norvežana, jer, kako kaže, ovaj Partizan može da igra sa svima.

- Videli smo da možemo da se nosimo sa svima, bilo da je s druge strane Rad ili Malatija. Napravili smo kiks u Kruševcu kada nismo dovoljno ozbiljno shvatili utakmicu. Jako je bitno da budemo sto odsto fokusirani, jer tada možemo svakog da pobedimo i to je naša velika prednost - dodaje igrač Partizana.

On bi posle dvomeča sa Moldeom trebalo da otputuje za Rima na potpis ugovora sa Lacijom.

- Da prvo prođe ovaj duel sa Norvežanima, pa ćemo onda pričati o Laciju i transferu - poručio je Pavlović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17