• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2021

19:11

TURCI KUPUJU U PARTIZANU! Galata ga želi, Filipovski izbegava!

Partizan

TURCI KUPUJU U PARTIZANU! Galata ga želi, Filipovski izbegava!

Podeli vest

Crno-beli ne računaju na Kodija Milera-Mekintajera, ali procurela je informacija da bi Galatasaraj voleo da ga vidi u svojim redovima

Košarkaši Partizana se pripremaju za najbitnije mečeve u drugoj fazi Evrokupa, a već danima se priča o promenama u igračkom kadru. 

Prvo se pojavila vest da bi Erik Mika mogao da završi u Nemačkoj, a sada se priča o igraču na kog crno-beli ne računaju. Amerikanac Kodi Miler-Mekintajer je već bio blizu transfera koji je propao, a sada bi mogao da se preseli u Tursku!

Foto: Starsportphoto

Amerikanac je blizu odlaska u Galatasaraj...

Kako prenosi Donatas Urbonas, novinar iz Litvanije koji je dobro upućen u transfere u evropskoj košarci, rastanak je blizu. Velikan iz Turske, Galatasaraj, zainteresovan je za plejmejkera koji je prethodnog leta iz Ljubljane stigao u Beograd.

Nekadašnji košarkaš Cedevita Olimpije očigledno nije zadovoljio kriterijume trenera Partizana. Od kako je Saša Filipovski preuzeo ekipu, njegova uloga bila je sve manja, da bi u poslednje vreme bio i gotovo precrtan!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OVO SE ČEKALO! Nole otkrio koliko će još igrati tenis!
Tenis

OVO SE ČEKALO! Nole otkrio koliko će još igrati tenis!

Srpski teniser Novak Đoković će od ponedeljka krenuti u odbranu titule u Melburnu i juriš na 18. grend slem trofej. Dominik Tim je osvajanjem US opena prekinuo dominaciju velike trojke Federer- Đoković- Nadal, a nova generacija željna je najvećih trofeja! Đoković smatra da je za tenis odlično što se pojavljuju novi šampioni...

03.02.2021

18:03

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17