• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2021

14:26

POSLE NEPROSPAVANE NOĆI! Jeftino smo primili gol!

Partizan

POSLE NEPROSPAVANE NOĆI! Jeftino smo primili gol!

Podeli vest

Pored Filipa Holendera i Igora Vujačića, prvi seniorski derbi (1:0) odigrao je i mlada uzdanica Partizana, Nemanja Jović

Posle neprospavane noći za svakog igrača i navijača Partizana, mladi Jović sumira utiske posle 164. "večitog derbija“ za zvaničan sajt crno-belih.

- Ovo je bio moj prvi seniorski derbi i pre utakmice sam imao malo treme, ali je na terenu nestala. Imao sam jak motiv, mislim da sam odigrao korektno, ali uvek može bolje.

Da li si ti zadovoljan svojom odigranom partijom?

- Dobio sam dosta pohvala, mnogo poruka sam dobio posle derbija. Pohvale prijaju i to mi je još jedan dodatni motiv da treniram naporno i napredujem.

Foto: Starsportphoto

 

Da li si imao tremu, s obzirom da si na startu utakmice bio najmlađi u našem timu?

- Bilo teško, ali svestan sam bio gde sam, za koga igram i koju težinu nosi derbi. Trudio sam se i borio za svoj voljeni klub i, iako sam odigrao korektno, svestan sam da mogu i moram još više i bolje.

Kako ti se sada čini gol koji je Partizan primio?

- Nažalost, primili smo jeftino taj gol i to je i odlučilo derbi. Žao mi je što nisam postigao gol, ali verujem da će biti još prilika.

Šta ti predstavlja motiv u ovih preostalim kolima do završetka sezone?

- Možda je malo teže sad vratiti se, ali mi smo Partizan, moramo se okrenuti kupu i dati sve od sebe da ga osvojimo. Mislim da smo to zaslužili. i mi, a i naši navijači.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jelenko

pre 3 godine

BRAVO MALI.Bio si naj bolji nas igrac.Nikome od nas navijaca nije jasno zasto si zamijenjen.Kolika je to greska vidjelo se u nastavku.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17