• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.01.2022

15:05

OBRADOVIĆ PRED SPLIT: Imamo samo jedan dan za pripremu! Daćemo SVE od sebe!

Starsportphoto©

Partizan

OBRADOVIĆ PRED SPLIT: Imamo samo jedan dan za pripremu! Daćemo SVE od sebe!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović očekuje da njegov tim odreaguje na najbolji mogući način u duelu protiv Splita u 15. kolu ABA lige

Crno-beli će dva dana nakon utakmice protiv Zadra, dočekati Split u Štark areni u sredu od 18.45 sati.

U prvom delu sezone, crno-beli su na gostovanju savladali Split sa 59:69.

Foto: Starsportphoto

 


- Imamo praktično jedan dan za pripremu utakmice i daćemo sve od sebe da odreagujemo na najbolji mogući način. Split je ekipa koja igra različite vrste odbrane i to je najvažnije da kroz dobar sastanak i trening što bolje pripremimo. Naravno, uz sve drugo što mi radimo u odbrani i napadu. Ono što je meni veoma bitno je činjenica da je nedavno preminuo Vinko Bajrović Capo, dugogodišnji igrač i rukovocilac u splitskom klubu, kao i nekadašnji tehniko reprezentacije Jugoslavije iz vremena kada sam igrao. On je bio neverovatan čovek koji je svima nama pomagao u svakom pogledu. Želim da i ovom prilikom izjavim saučešće njegovoj porodici i košarkaškom klubu Split- rekao je Obradović za klupski sajt.

Bek crno-belih Aleksa Avramović ističe da je važnost sutrašnjeg duela.

- Važna utakmica je pred nama, protiv tima koji u poslednje vreme mnogo bolje igra nego što to pokazuju krajnji rezultati u ABA ligi. Split je na utakmici sa Crvenom zvezdom praktično ceo meč bio u igri, što pokazuje da su sigurno u stanju da svakom timu u ligi naprave probleme. Uraditi ćemo analizu i pokušati da se što bolje pripremimo. Pred nama je zahtevan meč i do pobede ćemo doći samo ukoliko budemo maksimalno koncentrisani tokom svih 40 minuta- naglasio je Avramović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija Josip

pre 2 godine

Moje ime je Isabella Ethan, dijelim ovo sa svjetskom bazom o svojoj istinitoj životnoj priči, želim da svijet zna za dr. Alaba super covjek koji je mocan i pošten, imala sam problema sa mužem i on se razveo od mene, samo zato što nisam imala dijete za njega nakon 9 godina braka i svugdje tražim pomoć, znam da bi mi netko mogao pomoći i pogledajte sam oglas na internetu koji je podijelila jedna gospođa koja govori o dr. Alabi. Za primjer kako je dobio pomoć od njega u roku od 24 sata, brzo sam kontaktirao dr. Alabu. Uzor mi je također rekao da će mi pomoći oko mog problema u roku od 24 sata. Nisam bila sigurna u njegove riječi, do sada mi je vratio muža za manje od 24 sata i od povratka muža ja sam najsretnija žena na svijetu, sad sam trudna sa svojim sinčićem, svjedočim danas jer Rekao sam dr alaba. Model o kojem ću informirati svijet o njemu, pa čak i za one kojima je potrebno rješenje u svojim životnim problemima, javite mu se već danas i imate svoje rješenje putem: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirajte na whatsapp i viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17