• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2022

14:15

STANOJEVIĆ PRED TSC PRIČAO O TRCI SA ZVEZDOM: Ne pamtim kada ih je Čukarički ugrozio! Ne opterećujem igrače...

Partizan

STANOJEVIĆ PRED TSC PRIČAO O TRCI SA ZVEZDOM: Ne pamtim kada ih je Čukarički ugrozio! Ne opterećujem igrače...

Podeli vest

Trener Partizana Aleksandar Stanojević pred meč sa TSC-om iz Bačke Topole (sreda, 14.00) nije pričao samo o crno-belima nego i najvećem rivalu u borbi za titulu

Na pitanje da prokomentariše duel Zvezde i Čukaričkog (sreda, 18.30), Stanojević je rekao:

- Zvezda igra sa Čukaričkim za koji ne pamtim kada su ih ugrozili za sve ove godine. Teško će ih sada ugroziti ako već nisu do sada. Igrače ne opterećujem time, nego samo da odigramo dobru utakmicu i da se nadamo što je ljudski. Treba i mi sve da pobedimo, nije to baš tako lako pobeđivati.

TSC i Partizan  odigrali su duel pred kraj regularnog dela Super lige, a Partizan je na svom terenu slavio rezultatom 2:0.

- Imali smo par dana odmora, spremni smo za naredni meč. Imamo iskustva od prethdnog puta pošto smo skoro igrali sa njima. Svi su zdravi, čekamo samo da vidimo da li je Urošević u kombinaciji za tim. Oni igraju izuzetno dobro, Žarko Lazetić je uneo taj svoj način igre. Menjaju sisteme, način ulaska u igru. Imaju određenih problema, videćčmo u kom sastavu će izaći. Sviđa mi se kako Lazetić radi, ima specifičan način igre. Mogu da igraju sa tri ili četiri pozadi, sa dva napadača... To je vrlina dobrih trenera i timova. Mi to sve rešavamo zonski i na sastanku ću im reći šta može da nas očekuje na utakmici - rekao je Stanojević i dodao:

- Prošli put nije bila rutinska pobeda. bilo je teško, dali smo dva gola iz prekida. TSC može ozbiljno da nas ugrozi, igraju dobro drugi deo sezone. Zato smo maksimalno koncentrisani.

Foto: Starsportphoto

Žarko Lazetić i Aleksandar Stanojević

Osvrnuo se  Stanojević na izjavu trenera Lazetića da su Zvezda i Partizan toliko kvalitetni da mogu da igraju svoju ligu

Podsećamo, Žarko Latezić je pred utakmicu u Humskoj rekao da Partizan i Zvezda treba da igraju neku svoju ligu, da odigraju još deset međusobnih mečeva i da se tako izmere i pripreme i vide gde su.

- Ako smo pobegli trećeplasiranoj ekipi toliko, znači da smo se izdigli mnogo. Nije to tako lako, treba ostvariti toliko pobeda. Ne znam šta da kažem, da se ne vraćam na te stvari. Ove sezone je tako, mogu da budem zadovoljan koliko smo bodova osvojili i procentom pobeda, ostalo da sad ne pričam - kazao je Aleksandar Stanojević .

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17