• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2022

16:28

Terzić: Lakše mi je uz Lolu i Markovića! Gomeš: Gol za decu!

Starsportphoto

Partizan

Terzić: Lakše mi je uz Lolu i Markovića! Gomeš: Gol za decu!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su Vojvodinu rezultatom 2:1 (2:0) u petom kolu plej-ofa Superlige Srbije i vratili se na čelo tabelem, a strelci za crno-bele bili su Rikardo i Terzić

Na početku meča Nikola Terzić je zatresao mrežu gostiju, a zatim je i Rikardo Gomeš bio precizan u 41. minutu. Strelci su izneli očekivanja od polufinalnog meča Kupa Srbije koji ih očekuje već u sredu.

- Nije bila laka utakmica i pretoplo je bilo… Ali mislim da smo odmah u meč ušli fokusirani i nastavili smo sa dobrom igrom, prethodne utakmice su bile dobre, dobro je bilo raspoloženje, ceo tim je igrao dobro. Nadam se da ćemo nastaviti da pobeđujemo- kazao je Rikardo.

Foto: Starsportphoto

 

Mnogi kažu da nije lako pobediti jednu ekipu u oba meča u kratkom vremenom intervalu, a crno-beli će za nekoliko dana upravo sa ekipom Vojvodine odigrati polufinalnu utakmicu Kupa Srbije.

- Očekujem čvršću i agresivniju Vojvodinu. To je jedna utakmica od koje sve zavisi, da li ćeš proći dalje, da li ćeš igrati finale ili ispasti u polufinalu, tako da očekujem skroz drugačiji meč, ali mi svaku utakmicu idemo da pobedimo i tako da se i nadamo trijumfu”, navodi Terzić, a Rikardo dodaje:

- Da, očekuje nas sledeći susret sa ekipom Vojvodine već za nekoliko dana. Mislim da će nastupiti jako, ali spremni smo na sve i proći ćemo u sledeći nivo takmičenja.

Foto: Starsportphoto

 

Terziću znači i to što ima podršku celokupnog tima.

- Mnogo znači podrška, pogotovo za nas mlade igrače, jer nam iskusniji saigrači kroz treninge, novu utakmicu daju podršku i dosta učimo od njih. Nama svaki gol, asistencija, pa i kad ulazimo u šansu, puno znači, a onda dobijamo tako mnogo više i na samopouzdanju.

Foto: Starsportphoto

 

Rikarda Gomeša sa tribina bodre i njegova deca, a čini se da su ga posebno podržali ovog puta.

- Za mene je dobro što ih imam ovde, daju mi veću motivaciju. Danas sam postigao pogodak za njih!

Čsto se očekuje od igrača koji je bio u šansi da postigne gol i reši utakmicu, međutim pogodak izostane, a onda se javnost okrene protiv njega.

- Uglavnom tada razgovaram sa starijim i iskusnijim igračima, sa Lolom, Markecom- kaže Terzić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17