• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2022

12:13

KAPITEN PONEO LASKAVU TITULU! Grobari dali svoj sud!

Starsportphoto

Partizan

KAPITEN PONEO LASKAVU TITULU! Grobari dali svoj sud!

Podeli vest

Zahvaljujući navijačima Partizana koji glasaju putem Partizanove mobilne aplikacije, igrač utakmice FK TSC – FK Partizan je kapiten crno-belih, Slobodan Urošević

Slobodan je postigao evrogol sa 25 metara i time doneo pobedu svom timu nakon preokreta!

Ček sponzora od 50.000 dinara Urošević je preko organizacije „Budi human“ namenio Muhamedu Badiću.

- Hvala svim navijačima Partizana koji su iz crno-bele! Znači nam vaša podrška, jer je svako kolo za nas kao derbi utakmica u kojoj moramo da uzmemo tri boda i tako igramo do kraja sezone. Ljudski je i sportski izgubiti i igrati nerešeno, ali moji saigrači i ja, zajedno sa stručnim štabom, dajemo svaki atom snage da donesemo pobedu bilo u Evropi ili u prvenstvu- rekao je Urošević i dodao: 

Foto: Starsportphoto

 

- Kad pominjemo Evropu, preponosni smo što drugu godinu zaredom Partizan igra prolećni deo i to sada kao jedini klub iz Srbije, gde se ujedno bori i za nacionalni koeficijent. Podigli smo se iz pepela i borimo se svaki sekund i minut na terenu!“

Kapiten Urošević za sve navijače na kraju ima poruku:

- Molim vas da, kada vidite naše poruke upućene dečici, svako od vas uzme mobilni telefon u ruke i, baš kao što glasate za nas, pošaljete po jednu poruku!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17