• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

22.01.2020

20:22

(FOTO) NEKADAŠNJI AUSTRIJSKI VICEKANCELAR SE DIVI NOLETU! Došao u Beograd i odmah se pohvalio slikom sa Đokovićem!

Tenis

(FOTO) NEKADAŠNJI AUSTRIJSKI VICEKANCELAR SE DIVI NOLETU! Došao u Beograd i odmah se pohvalio slikom sa Đokovićem!

Podeli vest

Bivši austrijski vicekancelar i ministar sporta Hajnc Kristijan Štrahe boravio je nedavno u Beogradu, gde se slikao sa ocem najboljeg tenisera Novaka Ðokovića, Srđanom Ðokovićem

 

Štrahe, koji je sredinom maja morao da podnese ostavku na sve političke funkcije usled korupcionaške afere "Ibica", postavio je na fejsbuku slike sa Srđanom Ðokovićem i peharima koje je aktuelni broj dva na svetu osvojio.

GOSPODINE NOVAČE ĐOKOVIĆU, VIDITE ŠTA RADITE SADA! Srbin progovorio o POTCENJIVANJU! Evo kako je slabost postala oružje

- Sa Srđanom Ðokovićem - ocem teniske legende Novaka Ðokovića - u Beogradu ispred izuzetno impresivne zbirke pehara sina, koji je trenutno na drugom mestu Svetske liste - napisao je Štrahe.

Austrijski mediji već duže spekulišu da bi se Štrahe mogao vratiti u politiku i to pred izbore za pokrajinu i grad Beč.

 

 


Takve špekulacije on je podstakao sa više dvosmislenih objava preko društvenih mreža, ali i najavom da je govornik na sutrašnjem, prvom novogodišnjem skupu, nedavno osnovanog "Saveza za Austriju"(DAO).

Inače DAO su osnovali bivši poslanici Slobodarske partije Austrije (FPO), koji su bliski Štraheu, pa se očekuje da bi on na tom skupu mogao objaviti povratak na političku scenu.

 

 

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mitar

pre 4 godine

A da znamo tog lazova, prvu priliku da glasa u korist Srbije protiv prijema tkz. Kosova u Interpol je istog trena zaboravio ! Ima nas koji malo duze pamte !!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17