• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2020

11:58

AMERIKANCI SE KLANJAJU RUSKINJI! Kenin osvojila prvi grend slem u karijeri i postala kraljica Melburna!

Tenis

AMERIKANCI SE KLANJAJU RUSKINJI! Kenin osvojila prvi grend slem u karijeri i postala kraljica Melburna!

Podeli vest

Sofija Kenin, koja je inače rođena u Moskvi, nova je šampionka Australijan opena, pošto je u finalu pobedila Garbinje Mugurusu nakon preokreta sa 4:6, 6:2, 6:2

Amerikanka, koja ima 21 godinu, došla je do prve grend slem titule, dok je Mugurusa ostala na dve osvojene: Roland Garos i Vimbldon. 

Duel je prelomljen u petom gemu trećeg seta kada je Kenin uspela da spasi tri uzastopne brejk lopte. Sofija se izvukla iz teške situacije i odmah u narednom gemu je napravila brejk koji je držala do kraja duela i postala šampionka.

Foto: tanjug/ap photo

 

 

MOJI SRBI SU UZ MENE! Australijanci, ne morate da navijate za Novaka, NJEGOVI ZEMLJACI ĆE VAS UĆUTKATI!

TEŠKO JE DA ZAMISLIM DA NEKO POBEDI NOVAKA! Bivši teniser oduševljen Đokovićem!

 

Foto: tanjug/ap photo

 

Mugurusa je prva došla do  brejka u uvodnom setu, Kenin je uspela da vrati brejk i izjednači na 4:4, ali je već u narednom gemu ostala bez servisa i na kraju seta.

Ali, već u narednom setu je 21-godišnja Sofija uzvratila udarac. Napravila je brejk i povela 4:1, a potom na servis protivnice iskoristila set loptu za 1:1 u meču. 

Foto: tanjug/ap photo

 

 

U odlučujuém setu je u petom gemu spasila čak tri brejk lopte. Bio je odlučujući momenat, koji joj je dao vetar u leđa i podigao samopouzdanje. Kaznila je Muguruzu, uzela joj servis gem i došla do prednosti. Iskoristila je drugu meč loptu i to na servis rivalke posle dva sata i pet minuta igre.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija