• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2020

08:22

NOLETOVE MUKE TEK KREĆU! Srbin može da ostane bez MILIONA, čeka se potez NJEN potez!

Tenis

NOLETOVE MUKE TEK KREĆU! Srbin može da ostane bez MILIONA, čeka se potez NJEN potez!

Podeli vest

Novak Đoković izbačen je sa US opena, a naš as tek bi mogao da ima ozbiljne probleme... Može da ostane bez velikog novca

Kako tvrde dobro upućeni poznavaoci prilika u Americi, naročito njihovog pravnog sistema, lako može da se dogodi da Laura Klark tuži Novaka za pretrpljeni strah i traži veliku odštetu prenosi "Mondo".

Šta se ovih dana dešava sa Novakom pogledajte OVDE.

Na to sve, Novak je i sam uputio izvinjenje za pretrpljeni strah, pa i to može da iskoristi kao dokaz na sudu.

AMERIČKI NOVINAR SE POKLONIO NOVAKU! Pogrešio je, ali niko nije POKAZAO KLASU kao Srbin!

Za sada je sve u domenu teorije, ali takve stvari se često dešavaju u Americi i sigurno da ne bi bio prvi put.

Ostaje da se vidi šta će se dalje dešavati i da li će posle svega Novak imati još jedan problem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Olja

pre 3 godine

Gospodja sudija nije otišla u pozorište nego na teniski meč gde sevaju loptice sa svih strana pa su i nezgode moguće. Kad kazne sve one koji su takođe pogodili sudije i skupljače loptica neka kazne i njega !!! Licemerni Zapad !!!

milankukic

pre 3 godine

Novak bi trebao da tuzi organizatora jer ima njen intrviju gde priznaje da ima problema sa pracenjem loptice i da tesko moze da ih izbegne e zato ih treba tuziti sto stavljaju takve spodobe koje nemaju reflekse

denko

pre 3 godine

STA SE CUDITE PA ZENA JE ALKOHOLICAR A USPUT ...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17