• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2021

00:11

LJUBOMORNE DUŠE, PRAVE SE LUDI! Novaka iskulirale kolege!

Tenis

LJUBOMORNE DUŠE, PRAVE SE LUDI! Novaka iskulirale kolege!

Podeli vest

Gotovo niko od aktuelnih tenisera i teniserki nije čestitao Novaku Đokoviću na neverovatnom uspehu, devetom Australijan openu i 18. grend slemu

Posebno je sramota što se ludi prave Rafael Nadal i Rodžer Federer, za koje naš as uvek ima reči hvale.

Noletu su čestitali samo Danil Medvedev, Amerikanka Sloun Stivens i Endi Marej. Od bivših tenisera Endi Rodik, Rod Lejver, Pet Keš, Gabrijela Sabatini, Bili Džin King...

Foto: reuters

Novak Đoković uskoro najbolji svih vremena

Zanimljivo je da je Novaku čestitao doskorašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić, iako su mnogi mislili da su se posvađali zbog Zikijeve smene sa klupe.

- Očekivao sam da će finale biti neizvesnije, ali takođe znam koliko je Novak tamo dobar kada ima svoju igru i izuzetno je motivisan. Potpuno je drugačije kada servirate ili uzvraćate servis u finalu grend slema, nego što je to u četvrtfinalu ili polufinalu, kada igrate protiv nekoga ko ih je osvojio 17. Prilično je zastrašujuće to i mlađi igrači nisu pokazali da su naročito blizu. Na US openu, Dominik Tim je uradio šta je morao da bi osvojio turnir, ali da Novak nije pogodio linijsku sudiju lopticom u vrat, mislim da bi i tada bio isti ishod - rekao je Marej.

Foto: reuters

 


Đoković je trijumfom u Melburnu stigao do 18. grend slema i tako prišao na samo dva koraka od Rafaela Nadala i Rodžera Federera koji imaju po 20. Novak je u ponedeljak zakoračio u svoju 309. uzastopnu nedelju na vrhu ATP liste i za dva ponedeljka će srušiti Federerov rekord od 310 nedelja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kosovojesrpsko

pre 3 godine

Pa to samo govori o njima, Novak svojim delima kaze vise nego drugi recima. Nista to ne umanjuje Novakova dostignuca u tenisu niti njegovu ljudskost. Mentalitet nas balkanaca je suprotan zapadnom mentalitetu. Kod njih je sve hladno, bezosecajno nekako brate nema onog ljudskog od srca, nema radosti ni kad sami pobedjuju a kako onda da se raduju Novakovom uspehu. - Mi smo fenomen, to sam bezbroj puta cuo radeci u zapadnim zemljema. Zapadnjaci vole da kazu ,,vi balkanci ste na svoj nac lud narod u nekom pozitivnom smislu ali ste ekstremni i kad volite i kad mrzite,,. Tako da, ne treba mi da obracamo paznju na druge, Nole je car po mnogo cemu.

Casper61

pre 3 godine

To su ljubomorne duše. Kako da mu čestitaju kad pucaju od muke. To treba da mu bude satisfakcija za dalji rad i napredovanje da ih prestigne u broju osvojenih titula. Onda ce da gleda kako su jadni i kako se raspadaju od muke. Takav car kao što je Nole se retko radja. Svim srcem da mu budemo podrška. Da Srvi i njegova drzava budu uz njega.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17