• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2021

10:05

NOVAK POSLE FURIOZNOG STARTA U BEOGRADU OBJASNIO NJEGOV I NADALOV LOŠ POČETAK NA ŠLJACI! Pričao o porodici,  bliskim ljudima...

Tenis

NOVAK POSLE FURIOZNOG STARTA U BEOGRADU OBJASNIO NJEGOV I NADALOV LOŠ POČETAK NA ŠLJACI! Pričao o porodici, bliskim ljudima...

Podeli vest

Novak Đoković je u drugom kolu Serbian opena lako je izašao na kraj sa Kvon Sonvom i slavio sa 2:0 (6:1, 6:3)

Novak je nakon sjajnog starta na Serbian Openu istakao da se prilično dobro oseća na šljaci u Beogradu.

- Mislim da sam igrao dobro od početka, osim tog servis gema koji sam izgubio u drugom setu igrao sam bez greške. Osećao sam se odlično, igrajući na terenu na kom često treniram, koji koristim za bazu kad god sam u Beogradu. Čudan je osećaj da nije pun stadion, ali lepo je videti moju porodicu i meni najbliže ljude. Njima je bilo dozvoljeno da dođu, bilo je par stotina ljudi kojima je dozvoljeno. Atmosfera je bila intimna, ali i inspirišuća za mene - počeo je Đoković.

Foto: Starsportphoto

 

On je naglasio koliko se lepo oseća kada igra u rodnom gradu.

- Poseban je osećaj da mogu da spavam kod kuće, da vidim meni poznata lica, svih onih koji su me pratili i gledali kako odrastam. Mnoge od njih koji su bili tamo me znaju više od 20 godina i oni su mi bili ekstra motivacija.

Prokomentarisao je Novak i slabije igre Rafaela Nadala i sebe na početku sezone na šljaci.

- Vidite, mi smo verovatno ubedili mnoge da možemo da igramo najbolji tenis svake nedelje tokom čitavih naših karijera. Ali to nije moguće i stvari su jednostavne. Nekada igramo slabije i to je to. Nova generacija igrača dolazi, mi moramo da se adaptiramo i kako da igramo bolje protiv igrača koji nas izazivaju. Nisam previše zabrinut, pogotovo kad je u pitanju Rafa na šljaci. Neće jedan ili dva meča sve promeniti kako gledamo na njega. Nije poželjno, ali ako sam mogao da biram kad bi se poraz desio, onda bolje da izgubim na početku sezone na šljaci - kaže Đoković i dodatno objasnio:

Foto: Starsportphoto

 

- Možda me je to malo protreslo i pokazalo mi šta treba da unapredim. Već sam zaboravio na meč sa Evansom, činjenica je da sam tad odigrao dosta slabije, ali raduje me kako sam danas igrao. Protiv Miomira nikad nisam igrao u zvaničnom meču. Igra dobro, ovo je njegova omiljena podloga - zaključio je Novak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17