• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2021

21:32

NEĆU SE SEĆATI OVOG MEČA JER SAM IZGUBIO! Ovo mnogo BOLI!

Tenis

NEĆU SE SEĆATI OVOG MEČA JER SAM IZGUBIO! Ovo mnogo BOLI!

Podeli vest

Novak Đoković je posle poraza u polufinalu Serbia opena 2:1 pohvalio Rusa Aslana Karaceva, koji je verovatno odigrao najbolji meč u karijeri

Novak Đoković je izgubio u polufinalu Srbija opena od Aslana Karaceva rezultatom 2:1 (7:5, 4:6, 6:4).

Rus se tako revanširao Novaku za poraz u polufinalu ovogodišnjeg Australijan opena.

Posle meča, srpski teniser je priznao da nije igrao najbolji tenis, ali da je poslednjih dana imao zdravstvene probleme. Bez obzira na sve, čestitao je sjajnom Karacevu na trijumfu.

- Čestitam Karacevu, odigrao je hrabro. Svaka mu čast, zaslužio je da pobedi. Bilo je mnogo uspona i padova. Imao sam i zdravstvenih problema u protekla dva dana. To ipak ne umanjuje njegove zasluge - rekao je Novak.

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

 

Dodao je da se neće sećati detalja sa ovog susreta.

- Neću se sećati momenata sa ovog meča jer sam izgubio. Bio je izvrstan meč, ali nisam zadovoljan kako sam igrao. Bio sam blizu, ali on je svaki put odigrao fenomenalno i hrabro i to mu se isplatilo.

Novak je imao podršku iz lože, a meč je posmatrao i njegov sin Stefan.

- Prvi put da je odgledao ceo meč. Nisam uspeo da pobedim, ali tu je bila cela porodica, roditelji, braća... Ovakvi mečevi mnogo bole, ali mi je drago što sam imao svu porodicu uz mene. Deluje da je sin uživao, ali završnica nije bila idealna -  uspeo je Novak i da se nasmeje.

Nije imao odgovor na pitanje šta mu je nedostajalo da dođe do trećeg finala u Beogradu.

- Ne znam, možda malo sreće u nekim trenicuma. Verovatno kad bih analizirao ceo meč da bih znao više, ovako, sve se svelo na udarac, dva. To je odlučilo pobednika na ovom nivou. To je sport, nekad prevagne na vašu stranu, nekad ne. Kad god je odigrao, bilo je to hrabro. Ja sam se borio, ali nivo igre sa moje strane je bio prilično loš. Nastavljam da radim. Krivo mi je što sam izgubio. Rolan Garos je cilj, nadam se da ću uspeti da vežem nekoliko mečeva do tada. Ne znam da li ću igrati u Beogradu na drugom turniru. Želeo bih da igram, potrudiću se da budem tu -  poručio je Đoković.

 

Na pitanje šta mu je plan za naredni period, kao i zašto nije igrao agresivnije odgovorio je:

- On je igrao brzo, onako kako zna. Očekivao sam to. Dobro sam počeo, ali mnogo je bilo različitih faktora. Pad koncentracije, fizičke spreme iz zdravstvenih razloga. U tom trećem setu sam veći deo igrao sa vrtoglavicom, Bilo mi je baš loše, a imao sam protivnika koji me je opritiskao, bio fenomenalan, igrao je precizno. Svaka mu čast. Izvukao je pobedu na najbolji način. Ne želim da pravim planove, smičilo mi se to. Mislim samo na grend slemove, ove druge turnire igram da se spremim za to, videćemo kako će biti -  zaključio je Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 3 godine

Nole, pomiri se sa istinom. Ti nemozes da pobedis vise nikoga iz prvih deset, a sa ostalima mozes da igras egal.

Sta bi bilo

pre 3 godine

Sta bi bilo tek, da nije cela porodica gledala mec? Mozda bi predao bez borbe. Ma batali te price. Zasto nisi predao mec, ako si imao "ozbiljnih zdravstvenih problema"? "Veliki" izbegavaju da izgube od trenutno boljih. Kao povrede, bla, bla, bla,... Hello!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17