• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2021

20:16

NOLE, ZAŠTO SI NAS MUČIO? Da bude slađe! Idemooo Srbijaaaaa!

Tanjug/AP Photo

Tenis

NOLE, ZAŠTO SI NAS MUČIO? Da bude slađe! Idemooo Srbijaaaaa!

Podeli vest

Novak Đoković je posle preokreta nakon 0:2 savladao Stefanosa Cicipasa u finalu Rolan Garosa 3:2 i osvojio 19. grend slem u karijeri

Iskreno je Nole odgovorio kada su ga pitali zašto je toliko mučio navijače.

Da bude slađe -  nasmejao se Novak u izjavi za RTS i nastavio: 

- Čestitam Stefanosu na velikoj borbi. Ovo mu je bilo prvo finale, znao sam da će pokušati da nametne svoj ritam i to mu je uspevalo. Drugačiji su uslovi bili nego protiv Nadala, možda je to malo uticalo na mene dok sam se navikao i prilagodio igru. On je zasluženo dobio prvi set mada sam imao šanse, u drugom setu sam pao malo fizički, posle sam izašao i vratio se osvežen. 

Foto: Tanjug/AP Photo

 

- Radujem se protiv mlađih igrača da igram u tri dobijena seta, jer tu je moje iskustvo. Kada čovek pobeđuje oseća ponos, sreću, u ovom trenutku i veliki umor još sam pod uticajem adrenalina pa ne osećam bolove. Puno je pritiska kada čovek juri grend slemove i istoriju, ali to je prvilegija.

Pitali su Novaka da li može da obeća da će osvojiti Vimbldon, Ju Es open i Olimpijske igre.

- Sada ću da slavim, to mogu da obećam. Nekao sam pažljiv kada dajem obećanja, ta reč ima snagu, ne želim da obećam nešto što ne mogu da ispunim. Rezultati su u Božijim rukama, daću maksimum gde god igrao. Idemoooo Srbijaoooo - zagrmeo je Nole.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija