• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2021

17:27

NOVAČE, POKAŽI I NJOJ DA SI NAJVEĆI! Ruskinja PLJUVALA Đokovića, a sada protiv njega igra za FINALE!

tanjug/ap

Tenis

NOVAČE, POKAŽI I NJOJ DA SI NAJVEĆI! Ruskinja PLJUVALA Đokovića, a sada protiv njega igra za FINALE!

Podeli vest

Srpski miks dubl u sastavu Novak Đoković - Nina Stojanović plasirao se u polufinale Olimpijskih igara

Novak i Nina delovali su impresivno protiv brazilskog i nemačkog tima, a naredni protivnik biće ruska kombinacija Elena Vesnina - Aslan Karacev! 

Foto: tanjug/ap

Po prvi put u karijeri Vesnina će biti sa suprotne strane mreže protiv Novaka Đokovića što daje posebnu draž ovom duelu budući da je Ruskinja u prošlosti rekla da je Rodžer Federer najbolji svih vremena.

- Da, deluje da Novak ima šansu da prestigne Rodžera Federa i Rafaela Nadala? Da li će imati više grend slem titula i od Serene koja je na 23? Možda, imam poštovanje prema Đokoviću i Nadalu, ali je za mene Federer najveći svih vremena - rekla je Elena Vesnina prošlog meseca. 

Foto: reuters

Moglo je da se završi na njenom mišljenju, ali je Ruskinja potom odlučila da kaže kako Novak može da radi sve, ali nikada neće biti Rafael i Rodžer. 

- Obožavam Rodžera kao tenisera. Ako Novak bude imao najviše grend slem titula i osvoji Olimpijske igre - približiće se Federeru koji to nema, ali mislim da kod navijača nikada neće imati tu ljubav i podršku kakvu imaju Federer i Nadal - zaključila je ona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17