• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.09.2021

23:57

NOVAK VIDEO JELENU I OTVORIO DUŠU! Stresno je kada trčite sa vukovima... Ona ne uživa uvek, volim je!

Tanjug/AP

Tenis

NOVAK VIDEO JELENU I OTVORIO DUŠU! Stresno je kada trčite sa vukovima... Ona ne uživa uvek, volim je!

Podeli vest

Prvi teniser sveta Novak Đoković posle preokreta je pobedio Keija Nišikorija sa 3:1 i plasirao se u osminu finala Ju Es opena

Navijači su sada bili na njegovoj strani, a na tribinama je bila i njegova supruga Jelena.

Đoković je prokomentarisao majicu koju nosi njegova supruga Jelena na kojoj piše "Trčim sa mojim vukom"!

- Može da bude stresno da trčite sa vukovima. Ona ne uživa uvek, to je život na granici, ali je volim. Ona mi je velika podrška - naglasio je srpski as.

 

 

 

 

Naredni protivnik će mu biti pobednik duela Aslana Karaceva i mladog Amerikanca Džensona Bruksbija.

Karaceva je pobedio u polufinalu Australijan opena, ali ga je u istoj fazi takmičenja, samo u Beogradu, Rus savladao posle velike borbe. Bruksbi je nepoznanica za najboljeg na svetu, ali će svakako Novak biti favorit i protiv njega.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Verica Curcic

pre 2 godine

Novak Djokovic,najbolji ambasador zemlje Srbije ikada. Dragom Novaku kapa dole... Jelena i Novak zajedno zauvek dobitna zivotna kombinacija,svojim ponasanjem drze lekciju citavom svetu o domacem vaspitanju,o obrazovanju,o tome da su originalni,tj.jednostavni i normalni mladi porodicni ljudi. Jelena, Novace,za vas kapa dole i veliko hvala sto nam svetlate obraz na najljudskiji nacin,zelim vam svu stecu ovog sveta!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17