• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2021

20:52

LUDA BALKANSKA GLAVA! Novak na srpskom čestitao Ibri jubilarni rođendan /VIDEO/

Tanjug/AP

Tenis

LUDA BALKANSKA GLAVA! Novak na srpskom čestitao Ibri jubilarni rođendan /VIDEO/

Podeli vest

Legendarni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović je 3. oktobra napunio 40 godina, a sjajnu video čestitku mu je poslao najbolji teniser sveta Novak Đoković

Ibri su jubilarni rođendan čestitali mnogi poznati sportisti putem video poruka.

Međutim, Noletova se izdvaja pošto je na srpskom jeziku.

Gde si Ibra, brate, srećan ti rođendan. Želim ti sve najbolje, puno sreće i zdravlja na fudbalskom terenu. Još mnogo godina da igraš. Volimo tu tvoju ludu balkansku glavu. Nadam se da ćemo se uskoro videti - poručio je Đoković Ibrahimoviću.

Novakovu čestitku možete videti na 12:33 minuta sledećeg snimka.

Ibra je potom izneo svoje mišljenje o najboljem teniseru planete.

Pre svega cenim njegovu balkansku glavu. Kada eksplodira pravi dobre stvari, a to je i moja filozofija. Kada si ljut, dalješ sve od sebe i fokusiraniji si. Kada si relaksiran, onda nisi na istom nivou poče. Kada vidim Novaka da se naljuti daje najbolje od sebe. Isti slučaj je sa mnom, ostim se živim i dobijem energiju. On je kompletan sportista. U početku možda nije bio takav, ali iskustvom je porastao mentalno. Novak je kao ja - rekao je Zlatan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17