• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2021

10:27

NOVAK JE UZDRMAN! Napadaju ga sa svih strana, bivši trener zabrinut!

Tanjug

Tenis

NOVAK JE UZDRMAN! Napadaju ga sa svih strana, bivši trener zabrinut!

Podeli vest

Boris Beker, nekadašnji trener Novaka Đokovića, kaže da je prvi teniser sveta emotivno uzdrman

Nemac je od 2013. do 2016. bio trener najboljeg tenisera sveta. Odlično poznaje Novaka, a kaže da napadi kojima je izložen u medijima u poslednje vreme, nisu primereni.

- Ja sam prvi koji razume šta znači stresna situacija sa medijima. Imam takav slučaj do današnjeg dana - rekao je Beker u  podkastu “Žuta loptica” na Eurosportu.

Novak Đoković je imao šansu da se na Ju Es openu domogne 21. grend slema, ali je u finalu poražen od Danila Medvedeva.  Beker smatra da je to uticalo na Novaka i da ga je na neko vreme udaljilo od terena, kako bi se restartovao.

- Novak shvata kakvu šansu je propustio u finalu Us Opena. Da je pobedio, prestigao bi Federera i Nadala sa 21 grend slem titulom. Za njega je to bio veliki emotivni problem, to što se nije dogodilo ono što je želeo.

Foto: Tanjug

Novak Đoković opet na udaru zapadnih medija

Đoković je najavio da će igrati uskoro na Mastersu u Parizu, a gledaćemo ga i u Dejvis kupu. Mnogo buke se diglo oko vakcinacije u Melburnu, pitanje je da li će se boriti za deseti trofej na Australijan openu.

- Nadam se da će uskoro igrati. Mislim da će sve biti mnogo jasnije kada se vrati poslu i počne da igra opet na turnirima. Čini se da je sada veoma emotivno uzdrman svim tim napadima.

On ima i savet za Srbina, a ističe da bi Đoković trebalo da ima na umu kako je publika u njujorku reagovala posle tog poraza od Medvedeva.

Foto: Reuters

Boris Beker uz Novaka

- Ovacije koje je dobio u tom finalu bile su dobar znak za njega. Trebalo bi svima da bude jasno da je na putu da ga mnogi zavole u finišu karijere. Poštovanje prema njegovoj igri uvek je bilo prisutno, ali sada su mnogi i emotivno stali uz njega.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Joyce

pre 2 godine

Beker je prolupao i ne zna gde bije. Uporedivši napade na sebe i Novaka, pokazao je celom svetu da je promašio temu. Naime, mediji ga u glavnom napadaju zbog promašaja u karijeri i finansijskog bankrota. Čak mu je i Novak nudio finansijsku pomoč. Novak je izgubio ono što je u tenisu najvrednije a to je zlatna Olimpijska medalja i GS titula. U oba slućaja je dominirala njegova snažna želja da donese Srbiji zlatnu medalju sa OI i naravno i sebi, kao i da postane prvi čovek na planeti koji će imati 21 GS titulu. Mi, pre svega u Srbiji, nadamo se, da će Novak pronositi slavu Srbije, srpskih sportista i svoju lično još mnogo godina, a Beker je ispričana i pročitana priča...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17