• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2022

17:52

SVAKI DAN POMISLIM DA JE KRAJ! Nadal živi u STRAHU od PORAZA!

Tanjug/AP

Tenis

SVAKI DAN POMISLIM DA JE KRAJ! Nadal živi u STRAHU od PORAZA!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal eliminisao je Karena Hačanova u trećem kolu Australijan opena

Nakon višemesečne pauze Rafael Nadal vratio se na ATP tur i sa tri sigurne pobede krenuo u pohod po 21. grend slem titulu. Španac je u jutros sa 3:1 savladao Karena Hačanova, ali nekadašnji prvi teniser sveta svestan je velikog broja grešaka uprkos pobedi. 

- Zadovoljan sam zbog svog nastupa. Svakako moj najbolji meč od kako sam se vratio tenisu. Sve je dobro radilo, ali eto u trećem setu sam pravio neke greške. Mislim da je najveća ta što sam pokušao da riterniram sa osnovne linije. Ipak, promenio sam dinamiku u četvrtom. Stvari ne mogu uvek da budu savršene - izjavio je Nadal. 

Budući da je nekoliko meseci bio van terena, novinare je zanimalo da li se Rafa brinuo da se više nikada neće vratiti profesionalnom tenisu. 

- Svakoga dana. Mnogo meseci bio sam na terenu, pokušavao sam da izlazim svakog jutra, pričao bih sa timom i ne bih mogao da treniram ni 20 minuta. A onda bih trenirao po dva sata. Pokušavao sam različite stvari. Teško je iako sam mnogo puta tokom karijere bio u toj poziciji. Sa povredom stopala je drugačije. Ideš svaki dan u teretanu bez napretka i ne znaš šta će biti. Mentalno je jako teško - podvukao je Španac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija