• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2022

13:00

DA JE NOVAK PIJANDURA ILI KOCKAR SVE MU TREBA OPROSTITI! Obradović i Đoković i dalje u svađi: Teško je objasniti taj tupav i glupav srpski odnos!

Starsportphoto

Tenis

DA JE NOVAK PIJANDURA ILI KOCKAR SVE MU TREBA OPROSTITI! Obradović i Đoković i dalje u svađi: Teško je objasniti taj tupav i glupav srpski odnos!

Podeli vest

Novak Đoković pre nekoliko dana boravio je na Adi, družio se sa talentovanim teniserima iz škole bivšeg selektora Bogdana Obradovića, ali ne, pomirenje nije palo

Obradović je nedavno otkrio da jedan drugom čak ni rođendane ne čestitaju, a za sve su krivi ćevapi i prase.

Ušli su u konflikt pre nekoliko godina kada je Nole rekao da ne jede meso, dok bivši selektor smatra glavni protein mora da dolazi iz mesa, jaja i sira, pa čak iako to Đoković ne konzumira i pobeđuje to nije garancija.

Foto: Starsportphoto©

Novak Đoković i Bogdan Obradović

- Novak i ja se nismo videli. Tu Fejsbuk i Instagram stranicu vodi moja supruga, možda ona pokušava da nas izmiri - rekao je za Informer Bogdan Obradović i nastavio:

- Nisam ni znao da je Novak na Adi. Već nekoliko puta je bio. Možda i pokušava da se sretnemo, ne znam kakve su mu namere. Ali, u svakom slučaju, Novaku nisam ništa zamerio u našem ličnom odnosnu. U jednom momentu sam video da nemam više nikakav uticaj na Novaka i da  misli da je u pravu. Ja debelo znam da nije u pravu. I dalje mu želim sve najbolje on je najveći sportista na planeti, uvek sam govorio istinu. 

Foto: Starsportphoto

Bogdan Obradović



Kaže Obradović da bi život dao za Đokovića, ali i dalje misli da nije pogrešio.

- On i da je pijandura ili kockar sve mu se treba oprostiti za ono veliko što je uradio. Novak i ja imamo specifičan odnos, ali mislim kada bi došlo do tačke usijanja, da je nešto za život potrebno njemu ili meni, pojavili bismo se. Teško je objasniti taj odnos. Proveli smo zajedno 18 godina i to je ogroman period. Ali, možda je običnim ljudima i medijima teško objasniti taj specifičan, tupav u glupav srpski odnos. Ni Srbi ne možemo da objasnimo kako se ponašamo sa rođenom ženom, majkom, ocem, sestrom, a ne ovakve odnose. Mislim da narod to razume. Spreman sam život da dam za Novaka. Ali ne opravdama neke njegove stavove za koje mislim da sam u pravu. Ako ne bude stao na moju stranu, ništa mu ne zameram, ali ja sam apsolutno ubeđen da sam u pravu. Imam 20 godina više od njega i mislim da sam apsolutno u pravu za stvari koje sam mu govorio - zaključio je bivši selektor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 godine

Nole od kada je presao na svoju ishranu osvojio skoro sve sto je mogao, a ovaj mu pametuje. Cuj Novak hoce da se sretnu pa zato seta.

caslav

pre 2 godine

Najveće greške se čine onda kada mislite da ste apsolutno u pravu....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija