• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2022

20:29

NOVAK I RAFAEL SVE MANJE IGRAJU, TU JE NAŠA ŠANSA! Amerikanac želi da SRUŠI Đokovića sa TRONA!

Reuters

Tenis

NOVAK I RAFAEL SVE MANJE IGRAJU, TU JE NAŠA ŠANSA! Amerikanac želi da SRUŠI Đokovića sa TRONA!

Podeli vest

Američki teniser Fransis Tijafoe smatra da će se uskoro stvari u vrhu svetskog tenisa promeniti

Godinama u svetu tenisa dominiraju Rafael Nadal, Novak Đoković i Rodžer Federer, a prvi i jedini koji je do sada uspeo da ih ugrozi je Danil Medvedev. Ostali pripadnici "mlađe generacije" već neko vreme "prete", ali ne uspevaju da se nametnu. 

Poslednji u nizu je Fransis Tijafoe koji je eliminisan u trećem kolu Indijan Velsa od Andreja Rubljova. Ipak, Amerikanac smatra da će se stvari u vrhu svetskog tenisa uskoro promeniti. 

- Ako budem igrao sjajan tenis, znam gde mogu da stignem. Na meni je samo da čvrsto stojim na zemlji, što sam i do sada radio. Jedino što me uvek zanima je naredni meč. Želim da shvatim ovu karijeru ozbiljno i da u narednih šest ili sedam godina izvučem najbolje iz sebe - rekao je Tijafoe. 

Foto: USA Today

Amerikanac je još uvek mlad, ima dosta vremena za napredak, a on šansu vidi u tome što Novak, Rafael i Rodžer sve manje igraju na turnirima. 

- Znam šta mogu, u to niko ne sumnja, ali stvar je un tome da se pitam šta ja to činim na dnevnoj bazi. Imate sada otvoren prostor u tenisu. Rafa i još neki ne igraju svake nedelje. Novak, zbog svega ovog što sad prolazi. Federer i Endi Mari su na ivici povlačenja, tako da znate, oni su svi dobri, ali su pobedivi. Ovo su uzbudljiva vremena za nas, imamo konačno prostora i mislim da ćemo to iskoristiti - zaključio je Amerikanac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija