• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.06.2022

16:07 >> 16:42

LEGENDARNA AMERIKANKA PODELILA AUTOGRAME! Među fanovima i NOVAK sa DECOM!

printscreen

Tenis

LEGENDARNA AMERIKANKA PODELILA AUTOGRAME! Među fanovima i NOVAK sa DECOM!

Podeli vest

Američka teniserka Venus Vilijams dala je autogram deci Novaka Đokovića

Počeo je Vimbldon, a samim tim je u London stigao sam "krem" teniskog sporta. Novak ĐOković je u ponedeljak pobedom otvorio treći ovosezonski grend slem, te je srpski as danas bio "slobodan". Ipak, rupu u rasporedu iskoristio je da se prošeta sa decom i usput im je pružio događaj za pamćenje. 

Slavna američka teniserka Serena Vilijams takođe je u Londonu. Iako je na zalasku karijere još uvek ima veliki broj navijača i to među najmlađim ljubiteljima "belog sporta". Ona se spremala za svoj meč prvog kola, a njene sestra Venus naletela je na Novaka i njegove "naslednike" i podelila autograme Tari i Stefanu. 

 

 

Podsećamo, Serena se posle duge pauze vratila na teren i to baš na Vimbldonu budući da je od organizatora dobila specijalnu pozivnicu. Nju očekuje meč prvog kola, a rivalka će joj biti francuska predstavnica Harmoni Tan. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija