• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2022

08:16

KIRJOS SE SVIMA ZGADIO! Navijači zgroženi, pljuju ga na društvenim mrežama... (VIDEO)

printscreen

Tenis

KIRJOS SE SVIMA ZGADIO! Navijači zgroženi, pljuju ga na društvenim mrežama... (VIDEO)

Podeli vest

Australijanac Nik Kirjos niže skandale na Vimbldonu

Prvo je po završetku meča prvog kola, u kome je pobedio Britanca Pola Džaba, pljunuo ka navijačima, a potom je usledio još jedan.

Nik Kirjos je na konferenciju za medije izašao sa tanjirom punim hrane. Dok je razgovarao sa novinarima, počeo je da jede suši.

Novinari su ga zapanjeno gledali, uradio je nešto što nije viđeno na Vimbldonu, turniru bogate tradicije duge 134. godine. On je time pokazao veliko nepoštovanje ka teniskoj "svetkovini" kakav je vimbldonski grend slem, pa ne čudo što je navukao teniske publike. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wimbledon (@wimbledon)

 

 

Njegov potez zgadio se navijačima širom planete, pa su ga pošteno ispozivali na društvenim mrežama: "Nik je neodgojen", "Užas",  "Arogantan je", "Nikoga ne poštuje", "Nekada mi se sviđao" "Ovo nije smešno, nema poštovanja"....

Inače, nije se pokajao jer je pljunuo navijača.

Da, jesam, pljunuo sam ka nekome ko me je vređao. Jesam to uradio namerno, ne bih to uradio nekome ko me je podržavao - izjavio je Kirjos


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milena

pre 1 godinu

Covece pa ti po nekad imas i normalno ponasanje.Trebao si sve da ih ispljujes pa i turnir na kom ucestvujes,kakva njihova tradicija to je sve bahato foliranje!Ali, odaje te psihopatsko pljuvanje najuspesnijih tenisera jer si svestan da to nikada neces biti i zato je neophodan cika-psihijatar da vidi sta to nije dobro u tvojoj glavi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija