• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2022

07:24

"KENGUR" RASPAMETIO I AMERA! Kirjos je kao tempirana BOMBA! Nikad ne znaš kad će da EKSPLODIRA!

USA Today

Tenis

"KENGUR" RASPAMETIO I AMERA! Kirjos je kao tempirana BOMBA! Nikad ne znaš kad će da EKSPLODIRA!

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirjos je nakon finala Vimbldona i titule u Vašingtonu, stigao da savlada i najboljeg tenisera sveta u Montrealu.

On je od Danila Medvedeva bio bolji posle preokreta, još jednom pokazavši da je došlo do velikog zaokreta u njegovoj igri, ali i glavi.

Kirjosa hvali i nekadašnji američki teniser, Endi Rodik.

"Ako samo gledamo lopte i udarce, Kirjos igra na potpuno drugom nivou. Ima opcije. Sada je pitanje da li će to raditi non-stop, da li će ostati", rekao je Rodik.

Foto: AP PHOTO

Endi Rodik

Naredni Kirjosov rival u Kanadi, ne pre 21.00, biće mu zemljak Aleks De Minor.

"Šta god De Minor da uradi, mislim da je Kirjos u stanju da se prilagodi. Na osnovu 'fizikalija', mislim da je on jedini koji može da se poredi sa članovima velike trojke. Još uvek ne znam da li će eksplodirati – igrao je dosta tenisa. Da li to samo tempirana bomba?", upitao je Rodik i dodao:

"Australijanac na Australijanca, ponekad je čudno kad igraš protiv prijatelja. Ne znam, ali trenutno mi je teško da se kladim protiv Nika Kirjosa. Zapravo, verujem u njega, da će ostati na pravom putu, po prvi put u životu."

Kirjos je trenutno 37. igrač sveta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija