• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.09.2022

21:14

JOŠ  IMAM STRAST! Novak pred početak turnira OTKRIO KO JE NJEGOV NAJVEĆI RIVAL!

Tanjug/AP

Tenis

JOŠ IMAM STRAST! Novak pred početak turnira OTKRIO KO JE NJEGOV NAJVEĆI RIVAL!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković izjavio je da još ne razmišlja da okonča igračku karijeru

Naš teniser ove će ove nedelje igrati na ATP turnru iz serije 250 u Tel Avivu.

- Svi teniseri su moji rivali, protiv koga god da izađem na teren. Ali bez sumnje moj najveći rival je Rafael Nadal. On još igra. Nas dvojica smo odigrali najviše međusobnih mečeva u istoriji tenisa. To je posebno rivalstvo i nadam se da ćemo igrati još, pošto to donosi uzbuđenje ljubiteljima sporta širom sveta. Došli su neki novi teniseri, kao što je Karlos Alkaraz, koji je sada broj jedan. Tu su Danil Medvedev, Stefanos Cicipas, Aleksandar Zverev, Andrej Rubljov... Logično je da mlađi dolaze i da oni nose sport, ali ne odustajemo tako lako Nadal i ja - rekao je Ðoković za zvanični sajt ATP turnira u Tel Avivu.

Srpski teniser je istakao da se oporavio od povrede zgloba, koju je zaradio na Lejver kupu.

- Trenirao sam skoro dva sata i bilo je u redu. Osećam se dobro, srećan sam što je ta mala povreda sada iza mene. Nadam se da će ostati tako kako želim tokom turnira", dodao je srpski teniser.

Ðoković je slobodan u prvom kolu, dok će se u drugom sastati sa pobednikom meča između Brazilca Tijaga Monteira i Španca Pabla Anduhara.

- Propustio sam nekoliko velikih turnira ove godine. Razmišljao sam o rasporedu, nisam mogao da idem u SAD i razgovarao sam s timom da vidim šta bi trebalo da igram. Volim da povežem dve-tri nedelje turnira, a već sam imao zakazan Lejver kup, tako da je ovo došlo u pravi trenutak - naveo je srpski teniser.

On je nastupio na Lejver kupu na kome je legendarni Švajcarac Rodžer Federer odigrao poslednji meč u karijeri.

- Imam veliko poštovanje prema Federeru i onome šta je uradio za naš sport. Imao je epsku karijeru. On je jedan od najpriznatijih sportista svih vremena. Njegovo penzionisanje je tužan trenutak za tenis. Što se mene tiče, voleo bih da uz mene budu svi važni ljudi kada budem odlučio da se oprostim od tenisa. Međutim, i dalje želim da igram tenis iako sam postigao skoro sve što se može postići u ovom sportu. Još imam strast i glad da igram na najvišem nivou - zaključio je Ðoković.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17