• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.06.2021

09:34

VANDALIZAM U BEOGRADU! Huligani UNIŠTILI IGRALIŠTE ZA DECU U NASELJU BRAĆE JERKOVIĆ! Foto

facebook.com/Goran Vesić

Beograd

VANDALIZAM U BEOGRADU! Huligani UNIŠTILI IGRALIŠTE ZA DECU U NASELJU BRAĆE JERKOVIĆ! Foto

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je na svom Fejsbuk profilu fotografije zapaljenog igrališta u naselju Braće Jerković

 

"Noćas je zapaljeno igralište za decu u naselju Braće Jerković!? 

Grad Beograd je obnovio i uredio ovo igralište pre tri godine. Deca su ga koristila a građani čuvali.
Tako je bilo do noćas dok se nisu pojavili huligani koji su ovo igralište zapalili. Stoka! Kako im nije žao male dece koju danas roditelji, bake ili deke neće moći da odvedu na igralište? Gde će im duša? 

Policija radi uviđaj. Nadam se da će oni koji su ovo uradili brzo biti uhapšeni.

I već znam šta će da se dogoditi kada budu uhapšeni. Roditelji će im naći advokate koji će da tvrde kako su huligani bili pijani ili drogirani, kako su se malo igrali i pravdaće se da materijalna šteta nije velika. A potom će sud da proceni materijalnu štetu i da im ponudi neku nagodbu.

Sramota. Zato ću predložiti da se u Krivični zakonik uključi novo krivično delo "oštećenje infrastrukture". Pa kada neko ukrade šaht sa ulice, ili bakarni kabl, uništava saobraćajne znake, uništi spomenik ili igralište za decu, bez obzira na visinu štete, moraće da odgovara za oštećenje infrastrukture. 

Valjda će posle toga znati šta je red", napisao je Vesić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jana

pre 3 godine

Grešite, mnogo grešite gospodine Vesiću. Nikad oni neće naučiti šta je red. Taj zaštićena manjina tera po svome, a to je kradja, pljačka, otimačina, prosjačenje, lažno prijavljivanje za socijalnu pomoć po koju često dolaze u automobilima vrednim desetine hiljada evra i okićeni kilogramima zlata i dragog kamenja, silovanja, ubistva... Oni su takvi. Problem je u nama, ostalim gradjanima i vama u vlasti. Rešenje. Ništa lakše, ukinite svaki vid diskriminacije! Pre svega mislim na najopasniju tzv POZITIVNU! Dosta je bilo života na mufte, besplatnog stanovanja, školovanja, prevoza, vozačkih dozvola, hrane, grejanja, neplaćanja komunalija i poreza... Svi da budu jednaki. Niko da ne bude obespavljen jer je recimo rom ili jevrej ali sa druge strane to NE SME DA BUDE NI PREDNOST! Zar ne gospodine Vesiću, oštre kazne za takva nedela, uništavanje trafo stanica, dalekovoda, železničke infrastrukture, igrališta, poklopaca za šahtove proglasite za TERORISTIČKE AKTE i tako i kažnjavajte. Zar ne?

petar

pre 3 godine

Nemojte više da koristite to - huligani Svako ko je to uradio ima ime i prezime. Uhapsite i kaznite. Obvezno trba objaviti imena, a ako su maloletni onda imena roditelja

Čile kg

pre 3 godine

Ma to su ovi đikijevi huligani sa severa ...

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set