• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

05.07.2021

16:57

LJUDI, ŠTA SE OVO DEŠAVA?! NOVA TUČA NA ULICAMA BEOGRADA! Devojka pesnicama udarala mladića, drugi izleteo iz automobila, umešali se i prolaznici! /VIDEO/

printscreen

Beograd

LJUDI, ŠTA SE OVO DEŠAVA?! NOVA TUČA NA ULICAMA BEOGRADA! Devojka pesnicama udarala mladića, drugi izleteo iz automobila, umešali se i prolaznici! /VIDEO/

Podeli vest

Nakon snimka tuče u Inđiji i na Banjici pojavio se i jedan iz centra Beograda. Kako se na njemu vidi u ovom fizičkom obračunu učestvovala je jedna devojka i muškarac. Pripadnica nežnijeg pola pesnicama je udarala mladića

Kako se vidi na snimku koji je objavljen na Instagram stranici Moj Beograd do obračuna je došlo ispred semafora u Ulici Bulevar kralja Aleksandra u smeru ka centru glavnog grada.

Devojka pesnicama udara mladića koji je stoji pored suvozačevih vrata jednog od automobila. Dok ga udara devojka viče i glasno izgovara i "ostavi ga na miru". 

Nakon nekoliko sekundi, iz kola pored kojih je stajao mladić, koji je trpeo udarce, izlazi drugi.

Zatim pokušava da napadne mladića kog je devojka udarala pesnicama, a koji je u jednom momentu seo u druga kola.

U jednom trenutku se u obračun umešao i stariji muškarac koji je pokušao da razdvoji učesnike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Djordje

pre 2 godine

Fina neka devojka?! Zna da bi bio uhapsen kad bi joj odvalio samarcinu! Zene su zasticene kao beli medvedi zato se i ovako ponasaju! Namerno provociraju! I to je ravnopravnost?!

Zaharova

pre 2 godine

Mitrovic eksperimentise hoce ceo Beograd da bude Zadruga.

nebojsa iz beograda

pre 2 godine

Pa poludeli ljudi rade ceo dan za sicu, dodju kuci prazan frizider.

Ljubiša

pre 2 godine

Je l'? A imaju para za ovakva kola, imaju para da za Uskrs odu u rodno selo kolina, pa onda da se za prvomajski uranak okrene neko prasence i jagnjence, imaju para da se kupe krpice za more, pa da se rezervoari natoče za Grčku, pa tamo malo da se potroši, a oni gladni i prazni frižideri je l'? Tu priču, pričaj na Ne1 možda ti oni poveruju.

Ja

pre 2 godine

Ljubisa u moru glupih komentara koje pises, ovaj ti je najgluplji.

Baki

pre 2 godine

Da li će ova devojka da dobije prijavu za nasilničko ponašanje, ili su žene jednakije od muškaraca, odnosno treba da budu jednake samo kad im to odgovara.

sledeća vest

Vesti

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!
Politika

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!

Nema tih izbora, niti će ih ikada biti, koji bi od omiljenog autošovinste Viole fon Kramon i trgovca srpskim nacionalnim interesima poput Đilasovog potrčka Borka Stefanovića napravili pobednika. Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo, isakao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić.

04.07.2024

09:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set