• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.12.2020

11:14

DA LI NAS OČEKUJE SNEG U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI?! VREMENSKA PROGNOZA PO GRADOVIMA SRBIJE ZA NAREDNIH 15 DANA

Vesti

DA LI NAS OČEKUJE SNEG U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI?! VREMENSKA PROGNOZA PO GRADOVIMA SRBIJE ZA NAREDNIH 15 DANA

Podeli vest

Sudeći po dugoročnoj vremenskoj prognozi, ovu zimu ćemo ispratiti bez debelog minusa, čak sa temperaturama iznad proseka za ovaj period godine

Sutra ujutru i pre podne u nižim predelima, po kotlinama i dolinama reka, magla ili niska oblacnost, posle podne pretežno sunčano, osim u Bačkoj, Sremu i Timočkoj Krajini, gde će se oblačnost zadržati tokom celog dana.

U ostalim predelima tokom celog dana pretežno sunčano. Danju umereno i potpuno oblačno, u utorak ponegde sa slabom kišom.
BEOGRAD

U Beogradu sutra ujutro temperatura od 2 do 7 stepeni. Narednih dana će biti u porastu sve do sledećeg vikenda, kada nas očekuje zahlađenje i temperatura ispod nule tokom noći.

Sneg u srpskoj prestonici moguć tek 1. januara, za kada meteorolozi predviđaju dnevnu temperaturu do 7 stepeni. Dok ćemo za Novu godinu prema dosadašnjim predviđanjima meteorologa ostati uskraćeni za snežne čarolije.

 

Foto: printscreen accuweather

Beograd
NOVI SAD

U Novom Sadu u nedelju temperatura od minus 2 do 6, a tokom naredne sedmice svakodnevno sledi porast temperature, sve do petka za kada je predviđeno zahlađanje.

Novosađane u novogodišnjoj noći, po sadašnjim predviđanjima, očekuje kiša.

Foto: printscreen accuweather

Novi Sad

KRAGUJEVAC

U Kragujevcu sutra od 0 do 5 stepeni, narednih sedam dana temepratura neće padati ispod nule, sve do sledećeg vikenda za kada meteorolozi prognoziraju kišu i pad temperature do -2 tokom  noći.

Poslednjeg dana ove godine Kragujevčane očekuje kiša, a 1. i 2. janura kiša, sneg i susnežica.

Foto: printscreen accuweather

Kragujevac
SUBOTICA

U Subotici sutra oblačno sa temperaturom od 2 do 5 stepeni, tokom sledeće sedmice smenjivaće se sunce i oblaci, sve do petka za kada su predviđene padavine i zahlađenje do nule.

Sledećeg vikenda meteorolozi za Suboticu predviđaju sneg i temperaturu od do 4 stepena ispod nule.

 

Foto: printscreen accuweather

Subotica
 
JAGODINA

U Jagodini ovaj vikend sunčano, sa temperaturom u plusu, čak i za sledeći vikend kada su moguće padavine.

Jagodince zahlađenje očekuje tek pred kraj godine, kada se očekuje kiša, sneg i susnežica.

Foto: printscreen accuweather

Jagodina

ZAJEČAR

U Zaječaru sutra od minus 1 do 5 stepeni tokom dana, temperatura u porastu sve do petka. Za sledeći vikend se predviđa kiša, narednog vikenda i susnežica.

Foto: printscreen accuweather

Zaječar
Zahlađenje sledećeg vikenda

U petak jače naoblačenje i zahlađenje sa kišom, na planinama sa snegom, koje će prvo zahvatiti delove severne i zapadne predele Srbije.

U subotu oblačno, mestimično sa slabim snegom, u nižim predelima sa mešovitim padavinama - kišom, susnežicom i snegom.

Sneg za Novu godinu?

Ove godine teško da ćemo se radovati snegu u novogodišnjoj noći, u pojedinim delovima trebalo bi da pada prvog dana 2021, ali se neće dugo zadržati.

Iako debelih minusa i mrazeva nema na vidiku, u prvim danima Nove godine stići će nam hladni talas, tokom kojeg će se živa u termometru kretati oko nule.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set