• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. I.

18.01.2022

11:41

HUMANA ŽANDARMERIJA! Veliki uspeh akcije u Zrenjaninu

M. Mahalup

Vesti

HUMANA ŽANDARMERIJA! Veliki uspeh akcije u Zrenjaninu

Podeli vest

Za osmeh više, kako je glasio naziv humanitarne akcije, pripadnici Žandarmerije, kao specijalni gosti tradicionalnog Zimskog turnira u Zrenjaninu, uz preko 500 učesnika i više od hiljadu gledalaca, prikupili su 200 kilograma slatkiša za siromašnu decu, korisnike Narodne kuhinje, Crvenog krsta u Zrenjaninu

U revijalnoj utakmici Žandarmerije i sportskih zvezda Zrenjanina, Evropskog grada sporta, za koju su nastupili zlatni Olimpijac, rukometaš Momir Rnić, nekadašnji fudbaleri Proletera Branko Savić, Amir Teljigović, Nenad Bikić, atletičarka Vukosava Đapić Atanacković, humani karakter tradicionalnog turnira u malom fudbalu, posebno je došao do izražaja, a prikupljeni paketi sa slatkišima.i slanišima, uručeni su predstavnicima Crvenog krsta.

U seniorskoj konkurenciji, trijumfovala je ekipa Ekometal komerc, za koju su nastupali brojni fudbaleri lokalnog srpskoligaša, FK Radnički, a za najboljeg igrača proglašen je Nikola Grbić.
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set