• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.A.

25.06.2022

12:03

MIOMIR JE ČUDOM PREŽIVEO SMRTONOSNI UDAR STRUJE! Posle dana kojeg će pamtiti kao drugi rođendan, IMAO JE SAMO JEDNU ŽELJU!

Z.A.

Vesti

MIOMIR JE ČUDOM PREŽIVEO SMRTONOSNI UDAR STRUJE! Posle dana kojeg će pamtiti kao drugi rođendan, IMAO JE SAMO JEDNU ŽELJU!

Podeli vest

Učitelj škole u zaječarskom selu Veliki Izvor, Miomir Petković, slaviće protekli petak kao drugi rođendan jer je izbegao sigurnu smrt zahvaljujući - gumenim čizmama

Na njega je, sa obližnjeg dalekovoda, pala žica koja se otkačila, i to pod punim naponom.

- Kao gotovo svakog dana, i tog sam jutra izveo koze da malo pasu, baš pokraj puta. Najednom sam osetio udarac u levu ruku i levu nogu i pao sam. Padajući, ugledao sam svoje koze kako jedna po jedna padaju - priča Miomir.

Foto: Z.A.

 

Žica pod naponom se otkačila sa obližnjeg dalekovoda i struja smrtonosne jačine je udarila u Miomira. Gumne čizme koje je tog jutra obukao poslužile su kao provodnik i bukvalno mu spasile život.

- Kad izvedem koze, obično u ruci nosim deo gumenog creva. Mahinalno sam baš tim crevom odgurnuo žicu, uopšte ne znam zašto to nisam učinio rukom - kaže Miomir, i sam se čudeći jer su u pitanju bile sekunde i nije imao vremena da razmiišlja da bi mu dodir ruke sa žicom došao glave.

Foto: Z.A.

U incidentu stradale koze

Ceo prizor posmatrala je meštanka Mirjana Janković.

- Mirjana je bila u svom dvorištu, a kada je ugledala mene kako ležim, istrčala je na ulicu plačući. Krenula je ka meni da mi pomogne, ali sam povikao da stane, da će je ubiti struja - kaže Miomir.

Mirjana je pozvala svog supruga koji je odvezao povređenog čoveka u zaječarsku bolnicu. Miomiru je pritisak bio 190/100, bolela ga je leva strana tela i počela da trne. Primio je terapiju i vratio se kući.

Foto: Z.A.

 

- Odlučio sam da tužim EPS, ne zbog sebe, vež zbog učenika. Nepunih deset minuta nakon što je kabl pao na mene baš tu je prošla grupa dece. Svi bi nastradali da su samo malo ranije prošli ovuda. Srećom, to se nije desilo, izbegnuta je jeziva tragedija - govori Miomir.

Foto: Z.A.

 

Ovaj čovek koji je izbegao smrt, pred kraj tog jučerašnjeg dana kaže da će taj datum pamtiti kao drugi rođendan. I još dodaje:

- U ovom momentu bih najradije popio jedno hladno pivo. Ali, neda mi supruga jer sam primio terapiju...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 10 meseci

**** Gumne čizme koje je tog jutra obukao poslužile su kao provodnik i bukvalno mu spasile život.**** Ha ha ha ha ha ha ha ha ,,, niste normalni ha ha ha ha ha ! ! ! ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set