• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.08.2022

12:30

TRI HELIKOPTERA U ČAK 32 NALETA BACILI 30 TONA VODE! Pogledajte akciju gašenja požara kod Preševa! Vatrena stihija konačno pod kontrolom! (Video, Foto)

MUP Srbije

Vesti

TRI HELIKOPTERA U ČAK 32 NALETA BACILI 30 TONA VODE! Pogledajte akciju gašenja požara kod Preševa! Vatrena stihija konačno pod kontrolom! (Video, Foto)

Podeli vest

Brzom intervencijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, vatrogasaca-spasilaca Sektora za vanredne situacije sa zemlje i pripadnika Helikopterske iz vazduha, požar koji je juče izbio u okolini Preševa, za manje od 24 časa stavljen je pod kontrolu

Vatrogasci-spasioci, koji su celu noć gasili požar, koji je izbio između sela Rajince i Crnotince kod Preševa i zahvatio suvu travu, nisko rastinje i šumu površine oko 50 hektara, sprečili su širenje požara ka naseljenim mestima dok su pripadnici Helikopterske jedinice sa tri helikoptera od jutros imali čak 32 naleta i bacili 30 tona vode.


U intervenciji trenutno učestvuje 70 vatrogasaca-spasilaca sa 26 vatrogasnih vozila i tri ATV vozila iz Vatrogasno-spasilačke jedinice Vranje, Niš, Leskovac, Prokuplje, Jagodina, Kruševac, Kragujevac, Zaječar i Pirot, 15 pripadnika Helikopterske jedinice MUP-a sa tri letelice,. Takođe, u gašenju požara učestvuju i pripadnici Javnih preduzeća „Moravica“ i „Komunalac“, sa dve cisterne.


Nema ugroženog stanovništva ni objekata.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set