• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

10.11.2022

11:21

PODVIZI HRABRIH PLANINARA IZ NOVOG SADA! Uz podršku i iskustvo Draga Đokića ostvarili poduhvate IZNAD ZAMIŠLJENOG PLANA!

PSD Železničar Novi Sad

Vesti

PODVIZI HRABRIH PLANINARA IZ NOVOG SADA! Uz podršku i iskustvo Draga Đokića ostvarili poduhvate IZNAD ZAMIŠLJENOG PLANA!

Podeli vest

Kada je sa ekipom Drago Đokić, humanista, borac za ekološki čistu okolinu i čovek ogromne energije i duha, onda planinarima ništa nije teško u ostvarivanju poduhvata, čak i preko zamišljenog plana i programa

Nakon mnogo ostvarenih podviga, hrabrih zamisli i ispetih vrhova, pomenuti meštanin Aradca kod Zrenjanina, zajedno sa planinarima PSD Železničar iz Novog Sada, sa vodičima Ljubicom i Žarkom, za samo dva dana na terenu, popela se na tri vrha na Biokovu u Dalmaciji i za dan na dve Via Ferrrate (obezbeđena planinska staza) u Omišu i Splitu. 

Foto: PSD Železničar Novi Sad

 

- Zaista sjajna sezona, puno izazova i ispetih vrhova preko 2,5 pa i tri hiljade metara nadmorske visine, prelepi pejzaži suncem okupane Dalmacije i nakon zaista velikih fizičkih napora opuštanje na rivi u Splitu - u jednom dahu ističe Drago, pozdravljajući sve ostale planinare Železničara.

Foto: PSD Železničar Novi Sad

 

- Mi smo jedna ekipa, jeste da smo iz ravnice, ali obožavamo planinake vrhove i izazove - uglas poručuju članovi Planinarskog društva Železničar.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set