• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.04.2023

07:14

VREME DANAS NESTABILNO SA KIŠOM! Najviša dnevna temperatura do 23 stepena

Tanjug

Vesti

VREME DANAS NESTABILNO SA KIŠOM! Najviša dnevna temperatura do 23 stepena

Podeli vest

U Srbiji će danas biti promenljivo i nestabilno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji će biti češći posle podne, uveče i tokom noći.

U zoni jačih pljuskova postojaće uslovi za lokalnu pojavu kratkotrajnog sitnog grada ili sugradice, saopštio je RHMZ. 

Vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama jak, južni i jugoistočni, uveče i tokom noći na severu i zapadu u skretanju na umeren i jak severozapadni. 

Jutarnja temperatura od 5 do 14, najviša dnevna od 19 do 23 stepena Celzijusa.

U Beogradu danas promenljivo i nestabilno, povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, češćim posle podne, uveče i tokom noći. 

Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, tokom noći u skretanju na umeren i jak severozapadni.
Jutarnja temperatura oko 13, najviša dnevna oko 22 stepena Celzijusa.

U utorak i sredu promenljivo, svežije i vetrovito, uz umeren i jak severozapadni vetar. Mestimično se očekuje kiša, u utorak i pljuskovi sa grmljavinom, uglavnom u centralnim, istočnim i južnim krajevima, u sredu na visokim planinama sneg. 

Zatim postepeno toplije, u četvrtak i petak suvo sa dužim sunčanim intervalima, a od subote ponovo nestabilno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom u svim krajevima.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set