• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.07.2024

07:21

Veliki borac protiv iskopavanja litijuma priznao: Da, moji roditelji su prodali imanje Rio Tintu!

printscreen

Politika

Veliki borac protiv iskopavanja litijuma priznao: Da, moji roditelji su prodali imanje Rio Tintu!

Podeli vest

Nebojša Petković, jedan od najžešćih vođa protiv Rio Tinta, priznao je da su njegovi otac i majka od istog tog Rio Tinta uzeli novac za ustupanje svog imanja!

N1 objavio je prilog u kome kaže: 

- Da su naplatili zemlju, prodajući imanje Rio Tintu, otkrila je predsednica Skupštine Ana Brnabić, pokazujući u programu uživo kupoprodajni ugovor sklopljen između oca aktiviste iz Nedeljica Nebojše Petkovića i kompanije Rio Sava - rekli su. 

Nebojša Petković, Ne damo Jadar, rekao je da se radi o čoveku koji je dugogodišnji srčani bolesnik.

- Imao je dva infarkta, šećeraš na insulinu, moja majka je u to vreme bila dementna, mi ćemo taj ugovor da oborimo. Vratićemo mi pare, ali da nam vrate njivu - rekao je Petković. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

sledeća vest

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija