• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Infoliga.rs

13.09.2023

20:58

Nstala baka Božimirka (85) iz Ivanjice: Izašla iz kuće da prošeta, od tada joj se gubi svaki trag

infoliga.rs

Vesti

Nstala baka Božimirka (85) iz Ivanjice: Izašla iz kuće da prošeta, od tada joj se gubi svaki trag

Podeli vest

Osamdesetpetogodišnjoj Božimirki Zarić iz Ivanjice od jutros se gubi svaki trag kada je izašla iz kuće da prošeta i nije se vratila.

Njeni ukućani kažu da su nestanak prijavili i policiji jer se baka nikada tako dugo nije zadržavala van kuće.

- Kako se nije vraćala kući krenuli smo da je tražimo. Obišli smo obližnju stazu kojom je šetala, išli smo do vrha brda, i komšije su je tražile, ali nismo uspeli da nađemo nikakav trag. Sutra su nam pomoć obećali i lovci.  Iako ima godina, ona je bila fizićki zdrava i veoma pokretna. Plašimo se da nije zalutala, ovde je takav teren, blizu šuma, ima pasa lutalica, životinja, nadamo se samo da ćemo je naći živu i zdravu - kažu njeni najbliži.

Foto: Privatna arhiva

Božimirka Zarić

Zarići žive u desnim Šljivićima, u samom vrhu ovog naselja,  odakle je baka i krenula u nepoznatom pravcu.

Ne zna se da li je Božimirka pošla prema gradu ili u pravcu šume ali se mole svi ljudi, ukoliko su je videli, da jave na broj telefona: 064-321-0506.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set