• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer /V. N.

14.03.2024

19:27

Svadba! Svadba! Bosa i Siniša mladenci u devetoj deceniji!

Pintscreen

Vesti

Svadba! Svadba! Bosa i Siniša mladenci u devetoj deceniji!

Podeli vest

U Domskom odeljenju Centra za socijalni rad u Novom Kneževcu u toku su pripreme za venčanje dvoje ljudi koji su se upoznali u ovoj ustanovi.

Budući mladenci Bosiljka Dević i Siniša Veličković odlučili su da "stanu na ludi kamen" u devetoj deceniji života!

Siniša Veličković poreklom iz Leskovca, živeo je i radio u Senti kao vojno lice. Rano je ostao udovac a posle odlaska u penziju volontirao je u senćanskom Crvenom krstu.

Teško je doneo odluku da se preseli u Dom. To je učinio u martu prošle godine, po preporuci lekara. Danas, ovaj osamdesetšestogodišnjak planira venčanje sa izabranicom Bosiljkom.

Foto: printscreen RTV

Bosiljka Dević i Siniša Veličković, budući mladenci, upoznali se u Domu za stare u Novom Kneževcu i, kažu, malo zavoleli

 

- Onda sam upoznao Bosu, sa njom se družio i malo smo se ovako zavoleli. Odlučili smo da se venčamo ovde u Novom Kneževcu - kaže Siniša.

Bosiljka Dević je porekom iz Doboja. Njen život obeležile su dve tragedije, izgubila je muža i sina. Nova ljubav i novi smisao u devetoj deceiji života za nju su bili veliko iznenađenje.

- Eto, dopao mi se, i ja njemu i on meni. Nisam mogla sama kod kuće. Došla sam ovde, niko me nije zanimao. A onda je došao on, jedan lepotan za mene - priča Bosa za Rtv.

Sinišu je sa Bosom upoznao njegov cimer i budući kum Vladimir Besermenji.

- Čekao sam ga mesec dana, pošto sam ja mesec dana pre njega došao ovde, postali smo dobri prijatelji - dodaje kum.

Mladencima će kumovati i Ljubica Jolić, upravnica Domskog odeljenja Centra za socijalni rad u Novom Kneževcu, a venčanje je zakazano za 24. april.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set