• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J. M.

16.03.2024

16:08

Posle nesreće, gradonačelnik Kruševca posetio Đorđeviće u Vratarima. Samohrani otac teško je povređen i ne može da radi...

J. M.

Vesti

Posle nesreće, gradonačelnik Kruševca posetio Đorđeviće u Vratarima. Samohrani otac teško je povređen i ne može da radi...

Podeli vest

Miroslava Đorđevića, samohranog oca iz sela Vratara, koji se nedavno povredio radeći na građevini, što je ovoj porodici sa dvoje maloletne dece glavni izvor prihoda, posetio je gradonačelnik Kruševca Ivan Manojlović.

Svi koji su čuli za njihovu tešku situaciju udružili su se da pomognu Đorđevićima. Miroslav je već 12 godina bez stalnog zaposlenja i sa samo dečijim dodatkom i socijalnom pomoći izdržava sina i ćerku koji idu u osnovnu školu.

Odbornici SNS u Skupštini Kruševca odrekli su se dnevnice a gradonačelnik im je uplatio svoju prvu platu.

U društvu Nevene Đurić, narodne poslanice i Zorana Tomića, šefa odborničke grupe sa liste "Aleksandar Vučić - Kruševac ne sme da stane" gradonačelnik Manojlović je posetio Miroslava koji je u gipsu prikovan za krevet. 

Foto: J. M.

Gradonačelnik Kruševca Ivan Manojlović, narodna poslanica Nevena Đurić i Zoran Tomić, šef odborničke grupe SNS u poseti Miroslavu

 

- Pomislite da je sve crno, ali vidite da nije. Svi su pomogli koliko je ko mogao, prijatelji, komšije, rodbina i ja sam im zahvalan na tome. Pa evo i cela opština pomaže - kaže Miroslav.

Oporavak teče sporo, ali na bolje i kako je rekao gradonačelniku, nada se da će biti sposoban da se vrati svojim poslovima.

Meštani su ovoj porodici nedavno pomogli da srede kupatilo, skupljaju novac da saniraju i krova. 

Kao što je Informer već pisao, dvoje Miroslavljeve dece, Anastasija (13) i Nikola (14) su dobri đaci i mnogo pomažu u kući, a kako kaže komšija, valja im pomoći da imaju dobre uslove da nastave sa školovanjem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set